Ανησυχία στο Open: Κλείνει τις κάνουλες του χρήματος ο Σαββίδης

Συνεχίζεται η ανησυχία στο Open για τα επόμενα περιορισμένα βήματα του Σαββίδη
Ενημερώθηκε: 18/06/19 - 19:20

Στοιχειώνει ακόμα το Open η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τη διοίκηση του σταθμού.

Και αυτό στοιχειώνει κυρίως τους απλούς εργαζόμενους καθώς φαίνεται πως οι «αλλαγές» δεν πρόκειται να σταματήσουν μόνο στο πρόσωπο του διευθύνοντος συμβούλου αλλά θα συνεχιστούν και σε άλλα επίπεδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε πολλά λεφτά...πάρα πολλά για να δει το Open ψηλά στους στους πίνακες τηλεθέασης όπως ο προκάτοχός του, το EPSILON, το οποίο με χαμηλότερο κόστος σημείωνε νούμερα.Και δεν το πέτυχε.

Έτσι κι ενώ σχεδιάζεται το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν φαίνεται πως ο βασικός μέτοχος αποφάσισε να περιορίσει τα έξοδα και να ζητήσει… αλλαγή στρατηγικής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο blog του ο Γρηγόρης Μελάς, στα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη κυριαρχεί ο περιορισμός στο κόστος του σταθμού και δη σε επίπεδο παραγωγών, την ώρα που προμηθευτές και εξωτερικοί συνεργάτες αναμένουν τα χρήματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA

 

Σίγουρα θα στραφεί σε «νέα πρόσωπα», αφενός για να ρίξει το κόστος, αφετέρου για να τονώσει την τηλεθέαση με κάτι άφθαρτο.

Παρόλα αυτά, ο επιχειρηματίας είναι δυσαρεστημένος ευρύτερα από την πορεία των Μέσων Ενημέρωσης που έχει στην κατοχή του και ιδιαίτερα με τον τηλεοπτικό σταθμό...

Οπότε δικαίως φοβούνται οι εργαζόμενοι την επόμενη μέρα