ΑΝΤ1: Οι πρωτιές του Ιανουαρίου

 
Στην πρώτη θέση «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» και τον Ιανουάριο στο γενικό σύνολο   «Το Πρωινό» ήταν και τον Ιανουάριο η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους. Η εκπομπή ήταν στην πρώτη θέση στο γενικό σύνολο στη ζώνη προβολής της με διαφορά από τον ανταγωνισμό. Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 17,8%, στο γενικό σύνολο, με 2,9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες  η εκπομπή κατέγραψε υψηλές «πτήσεις», σημειώνοντας σε επιμέρους ανδρικό κο

Ενημερώθηκε: 01/02/23 - 21:24

Στην πρώτη θέση «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» και τον Ιανουάριο στο γενικό σύνολο

«Το Πρωινό» ήταν και τον Ιανουάριο η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους. Η εκπομπή ήταν στην πρώτη θέση στο γενικό σύνολο στη ζώνη προβολής της με διαφορά από τον ανταγωνισμό. Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 17,8%, στο γενικό σύνολο, με 2,9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες η εκπομπή κατέγραψε υψηλές «πτήσεις», σημειώνοντας σε επιμέρους ανδρικό κοινό 16,8% , ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε μέχρι και 16,6%.

Πρώτο το «Rouk Zouk» και τον Ιανουάριο-Mε 4,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό

Στην πρώτη θέση, παραμένει και τη νέα χρονιά το «Rouk Zouk». Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 για τον μήνα Ιανουάριο στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 16,2 %, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό τουλάχιστον 4,6 μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Rouk Zouk» είχε υψηλές επιδόσεις τόσο σε ανδρικά όσο και σε γυναίκεια κοινά, σημειώνοντας 20,5% στους άνδρες ηλικίας 25-44, ενώ στις γυναίκες 25-44 κατέγραψε 16,8%.

Απόλυτη κυριαρχία των «Ράδιο Αρβύλα» και τον Ιανουάριο-2,9 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό και 1.367.390 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, στην παρέα τους

Απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη της τηλεθέασης ήταν ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση και τον Ιανουάριο.
Οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτοι στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 20,6%.
Η εκπομπή υπερίσχυσε του ανταγωνισμού με 2,9 μονάδες διαφορά, έχοντας μαζί της καθημερινά, κατά μέσο όρο, 1.367.390 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’.
Από 9 έως και 31 Ιανουαρίου, η εκπομπή κατέγραψε υψηλά ποσοστά σε γυναίκες και άνδρες, αποδεικνύοντας πως οι τηλεθεατές δίνουν σταθερά ραντεβού με τη σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα».

Πρώτο το «VINYΛΙΟ» και τον Ιανουάριο-Με υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης και 1.952.330 τηλεθεατές

Πρωτιά στη ζώνη προβολής του κατέγραψε το «VINYΛΙΟ» και τον Ιανουάριο, παρουσιάζοντας δύο απολαυστικά αφιερώματα, στην εποχή του ΠΑΣΟΚ 1981-1996 και στην εποχή πριν το Internet, τα Social Media & τα Smartphones. Οι τηλεθεατές ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο και έδωσαν στην εκπομπή την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 21,8% και 5 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.
Τα ξεχωριστά flashback που ετοίμασαν ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 1.952.330 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1΄.
Μέσα από τα δυνατά της αφιερώματα, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε, για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις και να ενώσει διαφορετικές γενιές.

Πρωτιά με 1.239.690 τηλεθεατές για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν πρώτο στο σύνολο κοινού, τον Ιανουάριο με ποσοστό 15,4%,
Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 1.239.690 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’.
Με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έπαιξαν γυναίκες και άντρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό σκόραρε μέχρι και 18,3%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό άγγιξε το 18,1%.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ