Άσε μας ρε μαμά (31/01-2/02): Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια αυτή την εβδομάδα

 
Άσε μας ρε μαμά (31/01-2/02): Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια αυτή την εβδομάδα

Ενημερώθηκε: 29/01/22 - 18:23

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στην νέα κωμική σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου-Επεισόδιο 61

Ένα κατεστραμμένο τεστ εγκυμοσύνης της Κορίνας στα σκουπίδια και η απόδειξη από δύο τεστ που αγόρασε η Νικόλ, φέρνουν τα άνω-κάτω. Οι πιθανές εγκυμονούσες πολλές κι όλοι αναρωτιούνται : Ο Δημήτρης και ο Θωμάς θέλουν να σκοτώσουν τον Βασίλη που άφησε έγκυο την Νικόλ, η Ρωξάνη προσεύχεται να είναι της Κορίνας και όχι της Νάντιας που έχει ζαλάδες ή της Τζοβάνας που έχει γίνει πιο συναισθηματική και ευαίσθητη, ενώ ο Σωτήρης αποφασίζει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του αφού είναι σίγουρος ότι είναι της Όλγας… Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι μόνο η Κορίνα έχει καθυστέρηση, αλλά δεν θέλει να πει τίποτα σε κανέναν μέχρι να είναι σίγουρη. Και μέσα σ’ όλο αυτό, ο Άρης προβληματίζεται για την πρώτη του φόρα με την Δανάη. Το ίδιο κι εκείνη…. Αλλά δυστυχώς θα την ακούσει ο Θωμάς!

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου-Επεισόδιο 62

Η Κορίνα είναι έγκυος και μέχρι το τέλος της ημέρας τον έχουν μάθει όλοι πριμ τον Μάθιου. Ο Μενέλαος βρίσκει καταφύγιο στον Μπάμπη. Ο Βασίλης μαθαίνει ότι η Νικόλ είναι με τον Λευτέρη στο Πόρτο Τσίγκρι αλλα εκείνη αποφεύγει να του μιλήσει. Παράλληλα, η Ρωξάνη μαζεύει τα πράγματα της να επιστρέψει στη βίλα και στην ΑΡΜΕΚΟ μετά από απαίτηση της Κορίνας και της Τζοβάνας. Ο Μάθιου παρεξηγεί μια αγκαλιά της Κορίνας με τον Βασίλης κι όταν μαθαίνει ότι θα γίνει μπαμπάς αναρωτιέται. Είναι όντως εκείνος ο πατέρας;

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου-Επεισόδιο 63

Ο Μάθιου, που ξέρει ότι οι δικές του εξετάσεις γονιμότητας ήταν κακές, έχει παρανοήσει, βλέπει όνειρα, οράματα και φαντασιώσεις και ψάχνει παντού πιθανούς μπαμππαδες του παιδιού που κυοφορεί η Κορίνα. Την ίδια στιγμή η Νικόλ προσπαθεί να κάνει τον Βασίλη να την συγχωρέσει που πήγε στο Πόρτο Τσίγκρι με τον Λευτέρη αλλά μαθαίνει για το παλιό φιλί του Βασίλη και της Κορίνας, ενώ ο Λευτέρης και η Νάντια αναλαμβάνουν δράση να βρουν την αρχαιολόγο που είχε κάνει την καταγγελία που έριξε την ΑΡΜΕΚΟ στα Τάρταρα. Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται η στιγμή η Ρωξάνη να φύγει από το σπίτι του Δημήτρη, δυστυχώς όμως αφού ο Δημήτρης μάθει για την Γεσθημανή και το διαδικτυακό της φλερτ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ