Δέκα προτάσεις με ταινίες με θέμα το μπάσκετ, που δεν θέλετε να χάσετε

Δέκα προτάσεις με ταινίες με θέμα το μπάσκετ, που δεν θέλετε να χάσετε
Ενημερώθηκε: 27/12/20 - 22:07

Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ιδιαίτερες. Τις περνάμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, με τα οποία θέλουμε να βρισκόμαστε στις συγκεκριμένες στιγμές, ώστε να ευχηθούμε για έναν καλύτερο χρόνο και να δείξουμε, με αυτό τον τρόπο, την αγάπη μας. Φέτος, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, οι γιορτές αυτές απέκτησαν ουσία, καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων που έφεραν ο κορονοϊός και το… τρισκατάρατο 2020, έπρεπε να διαλέξουμε ορισμένα μόλις άτομα, με τα οποία θα συναναστρεφόμασταν.

Για όσους λατρεύουν το μπάσκετ, βέβαια, η αγάπη για το άθλημα δε σταματά ούτε κι εκείνες τις μέρες. Αυτές, μάλιστα, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία, με τα περισσότερα πρωταθλήματα σε μικρή διακοπή, ώστε να εντοπίσουμε τα μικρά «διαμαντάκια», που έχουν δημιουργηθεί με βάση το άθλημα στον κινηματογράφο.

Το Sports3.gr σας κάνει δέκα προτάσεις, προκειμένου να απολαύσετε το μαγικό κόσμο της «πορτοκαλί θεάς» και μέσα από την παρακολούθηση ταινιών, που σίγουρα θα απολαύσετε. Εμείς σας δίνουμε μια πρώτη γεύση, εσείς διαλέγετε.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο sports3.gr.