Δέσποινα Βανδή: Είναι οριστικό! Παραμένει στο Open και αναλαμβάνει το X-Factor

Δέσποινα Βανδή: Είναι οριστικό! Παραμένει στο Open και  αναλαμβάνει το X-Factor
Ενημερώθηκε: 15/07/19 - 14:18

Δέσποινα Βανδή: Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελα την τραγουδίστρια να αποχωρεί από το Open και να βρίσκει νέα επαγγελματική στέγη στον ΣΚΑΙ. 

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο παραμένει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αλλά αναλαμβάνει και την παρουσίαση του X-Factor όπως είχε άλλωστε συμφωνηθεί από την στιγμή που ξεκίνησε την συνεργασία της με το Open

Την αποκάλυψη έκαναν οι Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλος Σταματόπουλος στην σημερινή εκπομπή. 

«Αυτή την ώρα η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την παρουσίαση του X Factor και το λέμε γιατί γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Πάυλο Σταματόπουλο να συμπληρώνει: «Έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο X Factor. Είναι επίσημο, νομίζω, από τη στιγμή που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο project που έρχεται το φθινόπωρο εδώ στο Open. Θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου talent show που υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor».