Διαρροές survivor (spoiler): Η κόκκινη ομάδα σε δύσκολη θέση την εβδομάδα που έρχεται

Διαρροές survivor (spoiler): Η κόκκινη ομάδα σε δύσκολη θέση την εβδομάδα που έρχεται
Ενημερώθηκε: 05/02/21 - 16:18

Διαρροές survivor (spoiler): Νέα εβδομάδα στο Survivor με κρίσιμα αγωνίσματα επάθλου και ασυλίας.

Την Πέμπτη που πέρασε παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού από το οποίο αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου. Αυτή η αποχώρηση δεν πείραξε την μπλε ομάδα, αφού η Βαλέρια είχε μπει πρόσφατα στο παιχνίδι και δεν είχε δεθεί με τους υπόλοιπους παίκτες αν εξαιρεθεί η Ελευθερία Ελευθερίου που πλέον έμεινε μόνη της και απομονωμένη. Η συγκεκριμένη αποχώρηση όμως περισσότερο κακό έκανε στην κόκκινη ομάδα παρά στη μπλε. Η Βαλέρια δεν ήταν καλή στα αγωνίσματα με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να έχουν στα αγωνίσματα έναν σίγουρο πόντο. Αυτόματα η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή δυναμώνει ξανά και έχει πλεονέκτημα στα αγωνίσματα.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά συνεχίζει να έχει την Ανθή Σαλαγκούδη στις τάξεις της η οποία δεν κερδίζει με τίποτα. Είναι τόσο αργή στα τρεξίματα των αγώνωισμάτων του Survivor που οι αντίπαλοι φτάνουν με μεγάλη διαφορά στον στόχο κερδίζοντας έναν πόντο χωρίς να ιδρώσουν και να καταναλώσουν δυνάμεις. Εξάλλου όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα η στρατηγική των μπλε είναι να επιλέγουν την Σαλαγκούδη σε κρίσιμα σημεία των αγώνων. Επίσης άλλο ένα πρόβλημα που έχουν οι κόκκινοι είναι ο τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη. Πρόκειται για μια δυνατή παίκτρια που δεν γνωρίζει ακόμη κανείς για πόσο καιρό θα μείνει εκτός λόγω του τραυματισμού της. Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα των μπλε ακούει στο όνομα, Πάνος Καλλίδης, που η αλήθεια είναι ότι έχει χάσει ξανά τη φόρμα του και δύσκολα φέρνει νίκες.

Άρα όπως καταλαβαίνετε στα επόμενα αγωνίσματα του Survivor 2021 οι μπλε έχουν πάλι πλεονέκτημα για να πάρουν περισσότερες νίκες. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαξε τις ισορροπίες αφού ίσως είναι ο πιο δυνατός παίκτης στο φετινό reality επιβίωσης, αλλά μόνος του δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Πληροφορίες δικές μας αναφέρουν πως οι νίκες την επόμενη εβδομάδα θα είναι μοιρασμένες. Μέσα στις επόμενες ώρες θα προσπαθήσουμε να μάθουμε κάποιες διαρροές (spoiler) τις οποίες και θα σας μεταφέρουμε άμεσα. 

Ένα ακόμη θέμα που θα μας απασχολήσει είναι τι θα συμβεί με την Ελευθερία Ελευθερίου για την οποία διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ίσως έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι να και ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η τραγουδίστρια την εβδομάδα που πέρασε κοντραρίστηκε πολύ άσχημα με την υποομάδα του Τζέιμς Καφετζή και είναι πλήρως απομονωμένη αν συνυπολογίσει κανείς ότι το στήριγμά της στην παραλίας ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου που αποχώρησε. Πολλοί συγκρίνουν την περίπτωση της Ελευθερίας Ελευθερίου με αυτή της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor 1 που αν θυμάστε, έπεσε ψυχολογικά, απομονώθηκε και τελικά αποχώρισε οικειοθελώς από το παιχνίδι. 

Επίσης σύμφωνα με διαρροές (spoiler) οι κόντρες μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Τριαντάφυλλου θα συνεχιστούν. Ο Περικλής συνεχίζει να «στολίζει» με χαρακτηρισμούς τόσο τον Τριαντάφυλλο, όσο και τον Γιώργο Κοψιδά. Ο ηθοποιός μπορεί να μην απαντά, αλλά ο Τριαντάφυλλος είναι χαρακτήρας που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και δεν θα το κάνει στην εβδομάδα που έρχεται. Πάντως, εκτός από τον Κονδυλάτο και άλλοι παίκτες της κόκκινης ομάδας τα έχουν βάλει με τον τραγουδιστή, όχι για τη συμβίωση στην καλύβα, αλλά για την τακτική του στους στίβους μάχης. Θεωρούν πως όταν δεν του πάει το αγώνισμα κάνει πίσω, ενώ άλλες φορές το έχει παίξει τραυματισμένος για να απέχει. Όπως καταλαβαίνετε έρχεται μια νέα εβδομάδα στο Survivor 2021 που θα μας απασχολήσουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.