Διαρροές survivor (spoiler): Ποιοι κερδίζουν σήμερα (25/01) τον αγώνα ασυλίας

Διαρροές survivor (spoiler):  Ποιος κερδίζουν σήμερα (25/01) τον αγώνα ασυλίας
Ενημερώθηκε: 25/01/21 - 11:32

Διαρροές survivor (spoiler):  Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας

Πάμε να δούμε όμως τι έχει συμβεί μέχρι τώρα. Το βράδυ της Κυριακής είδαμε το αγώνισμα επάθλου που ήταν εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Αυτή τη φορά φάνηκε ότι οι ομάδες είναι ισάξιες με το αποτέλεσμα να κρίνεται στο νήμα και με σκορ 10-9. Νικητές ήταν οι «Μπλε» οι οποίοι πήραν ως έπαθλο από τέσσερα κομμάτια πίτσα ο καθένας.  Στο επεισόδιο επίσης παρακολουθήσαμε δυο καυγάδες στην ομάδα των Κόκκινων. Η Σοφία κοντραρίστηκε με την Ασήμίνα, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα ότι Τριαντάφυλλος και Κονδυλάτος είναι στα μαχαίρια. Επίσης ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε ξανά με άσχημα λόγια για τον Γιώργο Κοψιδά χαρακτηρίζοντάς τον Μαλ@@α.

Σήμερα το βράδυ κρίνονται πολλά, αφού θα δούμε ποια από τις δυο ομάδες θα κερδίσει την πρώτη ασυλία και θα στείλει τους αντιπάλους στο Συμβούλιο του νησιού του Survivor 2021. Φαίνεται ότι οι δυο ομάδες έχουν την ίδια δυναμική και μετά την χθεσινή καλή επίδοση, είναι η ευκαιρία των «κόκκινων» να πάρουν τη νίκη και να στείλουν τους «μπλε» στην ψηφοφορία για να ξεθαφτούν και στη δική τους παραλία τα τσεκούρια του πολέμου. Οι δυο νέες παίκτριες, δηλαδή η Βαλέρια Χοψονίδου και η Μαριάνθη Κάσδαγλη η οποία φάνηκε χθες ότι είναι αρκετά δυνατή γι’ αυτή την εβδομάδα θα έχουν ασυλία. 

Πάμε τώρα στις διαρροές (spoiler). Ακόμη είναι νωρίς για να σας δώσουμε σίγουρη πρόβλεψη. Μπορούμε να σας πούμε ότι σήμερα είναι η τέλεια ευκαιρία της κόκκινης ομάδας να κερδίσει για πρώτη φορά την ασυλία.  Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μπλε δεν είναι ικανοί να πάρουν τη νίκη. Πάντως διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι και σήμερα το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor.