ΔΥΝΑΤΑ με τον Κωστή Μαραβέγια: Οι σημερινοί καλεσμένοι

 
ΔΥΝΑΤΑ με τον Κωστή Μαραβέγια: Οι σημερινοί καλεσμένοι

Ενημερώθηκε: 08/10/21 - 10:56

Κωστής Μαραβέγιας

Δυνατά: Το βράδυ της Παρασκευής , στις 23:00, η συχνότητα της ΕΡΤ1 γεμίζει με κέφι, χορό, όμορφες συζητήσεις, αφηγήσεις και αγαπημένα τραγούδια.

Ο και η μπάντα του, σε μία ακόμα αναπάντεχη μουσική παράσταση υποδέχονται για πρωταγωνιστές, φιλοξενούμενους και φίλους, τους Θοδωρή Μαραντίνη, Γιώτα Νέγκα, Λευτέρη Ελευθερίου και τα «Καντινέλια»!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, με την αστείρευτη θετική του ενέργεια, αποκαλύπτει τη «σχέση» του με τον Μάικλ Τζάκσον, δίνει συμβουλές στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο «παρεμβατικό» τρόπο και μοιράζεται μαζί του σκέψεις, τραγούδια και χορευτικές φιγούρες, ερμηνεύοντας ντουέτα που θα συζητηθούν.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το ταλέντο, το χιούμορ και τις υποκριτικές του ικανότητες. Αναπολεί τη μπάντα των εφηβικών του χρόνων στη Νάξο, σαρκάζει την τελειομανία του και ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο επιλεγμένα τραγούδια, χωρίς να διστάσει να διαφωνήσει με τον Κωστή σε θέματα απόδοσης ορισμένων τραγουδιών.

Η Γιώτα Νέγκα, χαρίζει ευγενικά και απλόχερα υπέροχες ερμηνείες, αγαπημένων τραγουδιών, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα. Με τον Κωστή, θυμούνται τις εποχές που πρωτογνωριστήκαν στην Ορχήστρα του Δρόμου, τα πρώτα βήματα του Κωστή, παραστάσεις και συνεργασίες που σημάδεψαν τη ζωή τους. Ξαναθυμούνται και ερμηνεύουν τραγούδια που αγάπησαν ομορφαίνοντας μελωδικά το βράδυ της Παρασκευής.

Ανατρεπτικά, σύγχρονα και αρχέγονα ταυτόχρονα, με μουσική που ξυπνά όλες τις αισθήσεις, τα «Καντινέλια», το συγκρότημα των Θανάση Ζήκα και Εύης Σεϊτανίδου, χαρίζουν τις δικές τους πρωτότυπες εκτελέσεις τραγουδιών από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας μία άλλη αντίληψη των παραδοσιακών τραγουδιών, με κιθάρες ,λούπες και τσαμπούνα, εκπλήσσοντας αναπάντεχα τον Κωστή και τους μουσικούς της μπάντας.