Είδηση Σοκ!-Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο επόμενο GNTM

Αυτή η παρουσιάστρια είναι φαβορί για να την αντικαταστήσει στο GNTM
Ενημερώθηκε: 05/05/21 - 19:57

Όπως είναι γνωστό, ο νέος κύκλος του GNTM είναι ήδη στα σκαριά με τις προετοιμασίες να έχουν κιόλας ξεκινήσει.

Ωστόσο, η είδηση της σεζόν ήταν ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στο φετινό κύκλο του διαγωνισμού μόδας,  μιας και αποφάσισε να αναλάβει ένα νέο project του σταθμού, το «Dancing with the Stars», το όποιο σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε πολύ να παρουσιάσει και κατά κάποιο τρόπο αντιπροτάθηκε.

Έτσι, η παραγωγή έχει αρχίσει ήδη να ψάξει για το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει, το οποίο φυσικά θα πρέπει να είναι των ίδιων «προδιαγραφών», μιας και όπως καταλαβαίνεται ο ρόλος της Βίκυς Καγιά ήταν πέρα από όλα τα αλλά και καθοδηγητικός όσον αναφορά το modeling και έτσι το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει θα πρέπει σίγουρα να είναι μοντέλο.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα διέρρευσε και το όνομα μίας παρουσιάστριας η οποία φαίνεται να είναι φαβορί για να αναλάβει της θέσης της Καγιά. Και ο λόγος για την…Ευαγγελία Αραβανή! Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή και όπως όλα δείχνουν τελικά θα είναι αυτή που θα αναλάβει την επόμενη σεζόν την θέση της Βίκυ Καγιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ