Είναι Οριστικό! Αυτά θα είναι τα τρία πρόσωπα που θα βρίσκονται στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη στο Mega! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα που θα βρίσκονται μαζί της στην εκπομπή της στο Mega

Ενημερώθηκε: 03/07/21 - 16:50

Όπως είδαμε όλοι μας, την περασμένη Πέμπτη το πρωί, το μεγάλο κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία καλωσόριζε την Ελεωνόρα Μελέτη στο δυναμικό του καναλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού

«Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεωνόρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεωνόρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του Mega. Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεωνόρα Μελέτηη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν»

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή προορίζεται για την πρωινή ζώνη του Mega, με πιθανότερη ώρα έναρξης της εκπομπής της στις 8:00 π.μ.

Επίσης, έχουν ήδη γίνει γνωστά τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλάι της, και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως θα ανακοινωθούν και επίσημα τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται λοιπόν για τον Κώστα Τσουρό, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και τον Θανάση Πάτρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ