Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από τον Alpha και πάει στο Mega;

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από τον Alpha και πάει στο Mega;
Ενημερώθηκε: 15/11/19 - 11:08

Φέτος τα δεδομένα για την Ελένη Μενεγάκη έχουν αλλάξει.

Φυσικά παραμένει η καλύτερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, τα νούμερά της όμως δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά των προηγουμένων ετών. Εδώ όμως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους παρουσιαστές. Οι μετοχές της Ελένης παρά την πτώση παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, ενώ τα διαφημιστικά πακέτα είναι το ίδιο δυνατά. Την ίδια ώρα η ίδια αμείβεται με υψηλότατα ποσά για τις υπηρεσίες της. 

Στον Alpha όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και η διοίκηση έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι τα «χρυσά» συμβόλαια τελειώνουν. Η αρχή έγινε με την διακοπή της συνεργασίας με την Βίκυ Χατζηβασιλείου που το πρώτο μισό της σεζόν παραμένει τηλεοπτικά άστεγη, ενώ το Πάμε Πακέτο την περσινή σεζόν έκανε νούμερα που θα τα ήθελε κάθε κανάλι. 

‘Έτσι λοιπόν οι φήμες αναφέρουν ότι η επόμενη περικοπή είναι αυτή του συμβολαίου της Ελένης το οποίο φτάνει στη λήξη του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για ενδεχόμενη ανανέωση δεν έχουν γίνει, γεγονός που έχει θορυβήσει τους συνεργάτες της παρουσιάστριας. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Alpha επιθυμεί την Ελεονώρα Μελέτη ως αντικαταστάτρια της Ελένης, ωστόσο εκείνη δεν έχει δώσει τη δική της απάντηση.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεταγραφή στο νέο Mega, βρίσκοντας μάλιστα θέση στην ίδια ζώνη με αυτή που την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στον ALPHA.

Αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί θα έχουμε μια  επανάληψη του 2005 όταν η Ελεονώρα αντικατέστησε την Ελένη στον ΑΝΤ1, με τη δεύτερη να κάνει την έκπληξη βγαίνοντας με νέα εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.