ΕΛΙΦ (10/3): Η μία ανατροπή, μετά την άλλη στο επεισόδιο της Τρίτης 10 Μαρτίου

ΕΛΙΦ (10/3): Η μία ανατροπή, μετά την άλλη στο επεισόδιο της Τρίτης 10 Μαρτίου
Ενημερώθηκε: 09/03/20 - 19:59

ΕΛΙΦ (10/3): Ο γάμος του Ουμίτ και της Αρζού προκαλεί την αντίδραση της οικογένειας Εμίρογλου, Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 10 Μαρτίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Ο Ουμίτ και η Αρζού παντρεύονται. Η Αρζού του λέει πως ήθελε να τον παντρευτεί και δεν το έκανε επειδή την πίεσε. Ο Ερκούτ καλεί τον Μουράτ στο γραφείο του, αφού του έχει σώσει τη ζωή.

Ο Ερκούτ νιώθει πως του χρωστάει τη ζωή του και ο Μουράτ του λέει πως έχει ανάγκη για δουλειά γιατί χρειάζεται χρήματα. Ο Ερκούτ χωρίς δεύτερη σκέψη του προσφέρει δουλειά.

Ο Μουράτ ενημερώνει τον Ουμίτ. Η οικογένεια Εμίρογλου είναι συγκλονισμένη όταν ακούει για τον γάμο των Αρζού και Ουμίτ. Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα με τον Ουμίτ και ο Σελίμ γίνεται έξαλλος.

Η Ασουμάν πηγαίνει με την Γκόντζα στο κτήμα και σκέφτεται ότι ίσως θυμηθεί κάτι. Ο Ουμίτ και η Αρζού κάνουν μια βόλτα στον κήπο και συναντούν τυχαία την Γκόντζα και την Ασουμάν. Η Αρζού τους λέει να κρύφτουν στο εξωτερικό. Ο Σελίμ επιβλέπει τις τελευταίες επισκευές στο σπίτι.