ΕΛΙΦ (14/2): Ανατροπή! Τι θα συμβεί όταν ο Γιουσούφ προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Μελέκ...

ΕΛΙΦ (14/2): Ανατροπή! Τι θα συμβεί όταν ο Γιουσούφ προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Μελέκ...
Ενημερώθηκε: 13/02/20 - 23:25

ΕΛΙΦ (14/2): Απρόβλεπτη εξέλιξη θα έχει η άφιξη του πατέρα του Χακί στο βιβλιοπωλείο. Οι δραματικές εξελίξεις που θα ακοόυθήσουν όταν ο Γιουσούφ προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Μελέκ... 

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Ο Μουράτ προσπαθεί να πει στον Βεϊσέλ πως η Αϊλά πλήρωσε το χρέος τους, αλλά εκείνος δεν τον αφήνει να του μιλήσει. Όταν φεύγει εκνευρισμένος από το σπίτι, δέχεται επίθεση από κάποιους άλλους πιστωτές του.

Η Ασουμάν βάζει την Γκόντζα μέσα στο σπίτι, ενώ η Αρζού κάνει μπάνιο. Της δίνει φαγητό και της ζητάει να είναι αθόρυβη κι αόρατη όπως ένα φάντασμα!

Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ πως πρέπει να κάνει κάτι για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ.

Ο Γιουσούφ μαθαίνει τον Χακί να παίζει σκάκι. Ο πατέρας του Χακί σχεδιάζει να τον πάρει πίσω. Η Ελίφ μιλάει στην Ιντζί για όλα όσα έγιναν με τον πατέρα του Χακί και η Μελέκ τις ακούει. Για άλλη μια φορά αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στον Γιουσούφ.

Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο για να τον ευχαριστήσει αλλά έρχεται ο πατέρας του Χακί και τους απειλεί με μαχαίρι. Προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Μελέκ αλλά ο Γιουσούφ μπαίνει μπροστά. Ο Καμίλ τον μαχαιρώνει και παίρνει μαζί του τον Χακί. Η πληγή του Γιουσούφ δεν είναι σοβαρή κι ένας γιατρός τον φροντίζει και του συνιστά να ξεκουραστεί.  

Η Αρζού βλέπει την Γκόντζα στο σπίτι και γίνεται έξαλλη. Ζητάει από την Ασουμάν να τη διώξει αλλά θα φύγει και εκείνη από το σπίτι της. Ο πατέρας του Χακί τον στέλνει πάλι να ζητιανέψει…