Ελίφ (22/5): Η έκπληξη που ετοιμάζει η Ελίφ στον Σελίμ και την Ζεϊνέπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελίφ (22/5): Η έκπληξη που ετοιμάζει η Ελίφ στον Σελίμ και την Ζεϊνέπ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 21/05/20 - 22:36

Ελίφ (22/5): Ο καυγάς της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ γίνεται αντιληπτός από την Ελίφ και την Ιντζί και αποφασίζουν να να ετοιμάσουν μία έκπληξη στο ζευγάρι.

Αναλυτικά, στο επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς του STAR, την Παρασκευή 22/5, θα παρακολουθήσουμε:

Η Ελίφ και ο Ταϊλάν καταλαβαίνουν πως κάτι απασχολεί τη δασκάλα τους και εκείνη τους λέει πως πήρε μετάθεση για άλλο σχολείο και σύντομα θα πρέπει να φύγει.

Η Αϊσέλ και η Σουνά χαιρετούν τις συναδέλφους τους, αλλά ο Τζεβαχίρ τις εμπόδίσει να φύγουν καθώς θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Αρζού τις απέλυσε. Τους ζητάει να μείνουν αλλά η Αρζού επεμβαίνει. Τα κορίτσια του λένε πως έτσι και άλλιως θέλουν να φύγουν.

Η Ζεϊνέπ είναι ακόμη θυμωμένη με τον άντρα της, επειδή ο Σελίμ έλειψε μια ολόκληρη νύχτα, τη νύχτα μάλιστα που είχαν κανονίσει να δειπνήσουν οι δυο τους. Η Ίντζι ακούει τον καυγά τους και το λέει στην Ελίφ. Τα κοριτσάκια αποφασίζουν να τους ετοιμάσουν μια έκπληξη για να χαρούν.

Η Γκόντζα δίνει ένα έγγραφο στην Ασουμάν, το οποίο όταν το υπογράψει ο Ερκούτ δεν θα μπορεί να την απολύσει, όταν χωρίσουν.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ διασκεδάζουν με την έκπληξη της Ελίφ και της Ιντζί.  

Η Μπαχριγιέ ενημερώνει τη Μελέκ για την κατάσταση της Αϊσέλ και της Σουνά. Η Μελέκ νιώθει ενοχές και την επόμενη μέρα πηγαίνει στο εργαστήρι για να μιλήσει με την Αρζού. Της λέει πως θα επιστρέψει στη δουλειά υπό έναν όρο, να γυρίσουν και η Σουνά με την Αϊσέλ.  

Η Ασουμάν αναγκάζει τον Ερκούτ να υπογράψει το έγγραφο.

Η Ελίφ λέει στον Γιούσουφ πως η μητέρα της γύρισε στη δουλειά. Ο Γιουσούφ εισβάλει στο εργαστήρι και παίρνει μαζί του τη Μελέκ λέγοντας στην Αρζού πως θα τα πουν στο δικαστήριο.

Ενώ ο Γιουσούφ τσακώνεται με την Αρζού εκείνη του λέει πως έχει καταλάβει για ποιο λόγο βοηθάει τη Μελέκ, γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με τις πράξεις της Αρζού.