ΕΛΙΦ (29/4): Ο Βεντάμ απειλεί με ένα όπλο τον Σελίμ και την Σιταρέ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΕΛΙΦ (29/4): Ο Βεντάμ απειλεί με ένα όπλο τον Σελίμ και την Σιταρέ

Ενημερώθηκε: 28/04/20 - 21:52

ΕΛΙΦ (29/4): Δραματική εξέλιξη έχει η αναζήτηση της Σιταρέ από τον Σελίμ. Και αυτό γιατί την αναζητά και ο Βεντάμ. Πρώτος την βρίσκει ο Σελίμ. Λίγο αργότερα τους βρίσκει και τους δύο ο Βεντάμ ο οποίος τους απειλεί με ένα όπλο.

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τετάρτης 29 Απριλίου, της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Η Αρζού εξακολουθεί να φοβάται μετά το περιστατικό με το φίδι. Ο Ουμίτ της λέει πως κάποιος θέλει να την εκβιάσει και αυτό το περιστατικό δεν θα είναι το τελευταίο για αυτό τη συμβουλεύει να μείνει στο σπίτι για λίγο. Ο Ερκούτ είναι και εκείνος προβληματισμένος με το γεγονός και επισκεπτέται τον Λατίφ, τον πατέρα της Αϊλά για να ζητήσει τη γνώμη του. Η Ασουμάν και η Γκόντζα γελάνε και είναι σίγουρες πως η Αρζού και ο Ερκούτ βρίσκονται σε πανικό.

Η Γκόντζα στέλνει μήνυμα στον Ερκούτ και την Αρζού παίζοντας με τα νεύρα και την ψυχολογία τους. Η Σιταρέ προσπαθεί να το σκάσει από τον Βεντάτ αλλά είναι αδύνατο. Τον ρωτάει τι θέλει από εκείνη και της απαντάει να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Η Μελέ με την Ελίφ και την Ιντζί πηγαίνουν να ευχαριστήσουν τον Γιουσούφ για τον υπολογιστή. Οι μικρές του λένε για την «περιπέτεια», που έζησαν στη σοφίτα του σπιτιού, όταν νόμιζαν πως η παλιά ραπτομηχανή ήταν φάντασμα.

Ο Γιουσούφ εξηγεί πως η ραπτομηχανή άνηκε στη μητέρα του και αν θέλουν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν. Ο Σελίμ βρίσκει στο ταξί του μια τσάντα της Σιταρέ και αποφασίζει να της την επιστρέψει. Ο Βεντάτ σπάει το τηλέφωνο της Σιταρέ όταν βλέπει να την καλεί ο Σελίμ γιατί ζηλεύει. Η Σιταρέ καταφέρνει να το σκάει και τηλεφωνεί στον Σελίμ από ένα εστιατόριο για να έρθει να την πάρει. Η Λεϊλά νιώθει άσχημα όταν ακούει πόσο κοντά είναι η Μελέκ με τον Γιουσούφ.

Ζηλεύει γιατί αν και εκείνη τον γνωρίζει τόσα χρόνια, ποτέ δεν είχαν αναπτύξει τόση οικειότητα. Αποφασίζει να μιλήσει στον Γιουσούφ για τα αισθήματά της και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο.

Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει το μέρος, στο οποίο τον περιμένει η Σιταρέ. Και ο Βεντάτ προσπαθεί να βρει τη Σιταρέ. Ο Σελίμ τη βρίσκει πρώτος και ακολουθεί ο Βεντάτ, ο οποίους τους σημαδεύει με ένα όπλο. Ο Σελίμ του επιτίθεται και το όπλο πέφτει από τα χέρια του Βεντάτ. Η Σιταρέ το παίρνει και σημαδεύει τον Βεντάτ αλλά ο Σελίμ την πείθει να μην πυροβολήσει. Ο Βεντάτ το βάζει στα πόδια. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ αλλά δεν καταφέρνει να του μιλήσει για τα αισθήματά της…