ΕΛΙΦ (4/5): Συγκλονιστικές εξελίξεις! Δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΕΛΙΦ (4/5): Συγκλονιστικές εξελίξεις! Δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 01/05/20 - 20:44

ΕΛΙΦ (4/5): Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις καθώς δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ μέσα στο βιβλιοπωλείο του. Λίγο νωρίτερα η Ζεϊνέπ είχε πάει στο βιβλιοπωλείο και είχε πάρει ένα βιβλίο...

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Δευτέρας 4 Μαΐου, της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια της εξαιτίας της παρουσίας της Σιταρέ στο σπίτι. Και η Σιταρέ είναι νευρική καθώς δεν ξέρει πως να ανακοινώσει στην οικογένεια ότι δεν θα φύγει.

Ο Τζεβαχίρ ενημερώνει τη Μελέκ πως θα ανοίξει πάλι το εργαστήρι ραπτικής και της ζητάει να ενημερώσει και τις άλλες εργάτριες.

Ο Σελίμ κατά τη διάρκεια του δείπνου ανακοινώνει στην οικογένεια πως η Σιταρέ θα μείνει και όλοι ρωτούν το λόγο. Η Σιταρέ τους εξηγεί πως η συγγενής, που θα τη φιλοξενούσε αρρώστησε. Ο Σελίμ ενοχλείται από τα ψέματα αλλά δε λέει τίποτα.

Ο Ουμίτ προσπαθεί να μάθει τα σχέδια της Αρζού. Η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά και συναντάει στο δρόμο τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ της λέει πως ακόμα προσπαθεί να βρει λύσει για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Γιουσούφ. Η Μελέκ τον ευχαριστεί και πηγαίνει στη δουλειά της.

Τα κορίτσια συζητάνε για το νέο αφεντικό τους. Λίγο αργότερα το νέο αφεντικό, η Αρζού φτάνει. Η Αρζού απευθύνεται στις εργάτριες και τους λέει πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Η Μπαχριγιέ θα είναι πια η προϊσταμένη τους και όχι η Μελέκ. Η Σούνα παίρνει επίσης προαγωγή ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως η Μελέκ θα δουλεύει στην κουζίνα και θα φτιάχνει τσάι για τις υπόλοιπες εργάτριες.

Η Λεϊλά πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να ρωτήσει για το βιβλίο, που ψάχνει. Στην πραγματικότητα βρίσκει απλά αφορμές για να δει τον Γιουσούφ.

Η Τουλάι συνεχίζει να κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι και έχει βαρεθεί τη συμπεριφορά της Αϊλά.

Η Αρζού βασανίζει τη Μελέκ στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ νιώθει ανήσυχη εξαιτίας της παρουσίας της Σιταρέ. Θέλει να βρει έναν τρόπο ώστε να φύγει από το σπίτι τους και να μείνει κάπου αλλού. Ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή του. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και φεύγει με το βιβλίο χαρούμενη αλλά λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ!