ΕΛΙΦ (5/5): Ανατροπή! Ο άγριος καυγάς της Αρζού με τον Ουμίτ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΙΦ (5/5): Ανατροπή! Ο άγριος καυγάς της Αρζού με τον Ουμίτ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 04/05/20 - 22:55

ΕΛΙΦ (5/5): Νέα δεδομένα δημιουργεί ο άγριος καυγάς της Αρζού με τον Ουμίτ. Αφορμή το ψέμα της Αρζού για τις εντολές πληρωμής στον Τζεβαχίρ, όταν τη ρώτησε γι' αυτό ο Ουμίτ, πράγμα που τον έκανε έξαλλο! Την ίδια ώρα η Γκόντζα χαίρεται που τους βλέπει να τσακώνονται…

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 5 Μαΐου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Η Αρζού γευματίζει με τον Τζεβαχίρ. Ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει ψέματα για το πού είναι. Ο Ουμίτ τη ρωτάει αν είναι μαζί με τον Τζεβαχίρ και εκείνη το αρνείται.

Ο Ερκούτ ζητάει από τον Βεϊσέλ να τηλεφωνήσει στον Μουράτ γιατί τον θέλει στην εταιρία μιας και τον νιώθει αδελφό του. Η αλήθεια είναι ότι ο Μουράτ γνωρίζει πολλά και ο Ερκούτ θέλει να τα έχει καλά μαζί του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτηση του Ουμίτ με την Αρζού. Ανακαλύπτει πως η Αρζού συνεργάζεται με τον Τζεβαχίρ και βάζει κάποια ενοχοποιητικά έγγραφα στο γραφείο του Ουμίτ για να ανακαλύψει τα ψέματα της Αρζού. 

Ο Ουμίτ μαθαίνει πως η Αρζού έδωσε λεφτά στον Τζεβαχίρ. Στη δουλειά η Αρζού και ο Τζεβαχίρ δυσκολεύουν τη ζωή της Μελέκ. Η Αρζού απειλεί τον Γιουσούφ αλλά εκείνος υπερασπίζεται τον εαυτό του και τη Μελέκ και της λέει πως γνωρίζει καλά τις προθέσεις της. 

Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ αναθέτουν στη Μελέκ να μεταφέρει κάποια βαριά πράγματα. Ο Γιουσούφ τη βλέπει στο δρόμο και τη βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ γίνεται έξαλλος όταν το βλέπει. Η Γκόντζα ζητάει από την Ασουμάν να πάει στην εταιρία του Ερκούτ ως υποψήφια για μια θέση εργασίας. Η Ασουμάν της λέει πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο να το κάνει και η Γκόντζα της εξηγεί πως έχει ένα σχέδιο. 

Η Σιταρέ παίζει με την Ιντζί και της βάφει τα νύχια γεγονός που βρίσκει αντίθετη τη Ζεϊνέπ. Η Λεϊλά τηλεφωνεί στον Γιουσούφ και ψάχνει ευκαιρία για να ξαναμπεί στη ζωή του.