Ελίφ (7-11/6): Η Μελέκ βλέπει την Ελίφ και λιποθυμάει

Ελίφ (7-11/6): Η Μελέκ βλέπει την Ελίφ και λιποθυμάει
Ενημερώθηκε: 06/06/21 - 14:44

Ελίφ (7-11/6): Μεγάλες ανατροπές θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της τουρκικής σειράς στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή:

Δευτέρα

Οι αφίσες και τα παπούτσια της νέας σειράς καίγονται και η Ελίφ, ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Χουμεϊρά είναι συντετριμμένοι. Η Χουμεϊρά σκέφτεται πως δεν πρέπει να το μάθει η Ματσιντέ αλλά εκείνη ακούει αυτή τη φράση και αναγκάζονται να της πουν τι συνέβη, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόκειται για μια καταστροφή που θα τους κοστίσει πολλά χρήματα. Ο Ταρίκ υποκρίνεται πως είναι σοκαρισμένος από τα δυσάρεστα νέα.

Η Μελέκ βλέπει ένα όνειρο με την κόρη της να φεύγει από κοντά της και ξυπνάει με άσχημη διάθεση. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη και σκέφτεται πως χάθηκε η ευκαιρία, που είχε να τη βρει η μητέρα της, τώρα που κάηκαν οι αφίσες. Η Βιλντάν νομίζει πως είναι θλιμμένη επειδή έχασε την ευκαιρία να γίνει διάσημη ενώ υποψιάζεται πως ο Ταρίκ ευθύνεται για ό,τι συνέβη. Ξέρει πως αν έπρεπε να σώσει τον εαυτό του δεν θα δίσταζε να βάλει φωτιά ακόμα και στην έπαυλη.

Ο Κερέμ προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος της καταστροφής από τη μητέρα του γιατί φοβάται πως η αλήθεια θα κάνει κακό στην υγεία της. Η αλήθεια όμως είναι πως μπορεί να χάσουν ακόμα και την εταιρία. Η Βιλντάν μιλάει με τον Ταρίκ και υπονοεί διάφορα λέγοντας πως η φωτιά ξέσπασε μια μέρα πριν βγουν οι αφίσες σε όλη τη χώρα. Ο Ταρίκ την απειλεί.

Οι κατεστραμμένες αφίσες πετιούνται στα σκουπίδια και ένας άστεγος βρίσκει ένα κομμάτι με το πρόσωπο της Ελίφ, που δεν έχει καταστραφεί εντελώς και τυλίγει το φαγητό του. Η Ματσιντέ νιώθει άσχημα με όσα έχουν συμβεί. Ο Ταρίκ μιλάει με τον άνθρωπο που έβαλε τη φωτιά και εκείνος του λέει πως δεν έχει αφήσει κανένα ίχνος στο χώρο…

Τρίτη

Η Μελέκ φροντίζει τον κήπο και θυμάται τις παλιές μέρες, που ήταν στον κήπο με την Ελίφ. Ο άστεγος άντρας περνάει από εκεί και αφήνει το χαρτί με το πρόσωπο της Ελίφ. Η Μελέκ το παίρνει για το πετάξει στα σκουπίδια και βλέπει το πρόσωπο της Ελίφ. Είναι τόσο μεγάλη η ταραχή της, που λιποθυμάει. Το χαρτί το παίρνει ο αέρας.

Η Τουλάι και η Ζουλιντέ μιλάνε για το δράμα, που ζει η Μελέκ, γιατί ξέρουν πως το να χάνει κάποιος το παιδί του είναι ο μεγαλύτερος πόνος, που μπορεί να ζήσει. Η αστυνομία κάνει έρευνα για τη φωτιά και ο Κερέμ με τον Ταρίκ δίνουν τις καταθέσεις τους. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως ο Κερέμ θα κάνει μεγάλη έρευνα για να μάθει την αλήθεια. Ο Σαφάκ βρίσκει τη Μελέκ χωρίς τις αισθήσεις της έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ και την ενημερώνει αμέσως. Όταν η Μελέκ συνέρχεται μιλάει για τη φωτογραφία της Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει και θεωρούν πως η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει. Της δίνουν ηρεμιστικό. Η Ελίφ κρατάει αγκαλιά την αφίσα της, τη μοναδική που δεν έχει καεί και κλαίει.

Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε κακή κατάσταση μετά τα νέα για τη φωτιά. Οι αγοραστές της νέας σειράς παπουτσιών ζητούν το εμπόρευμά τους και ο Κερέμ προσπαθεί να εξηγήσει πως συνέβη κάτι απρόοπτο και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για τις παραγγελίες. Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ στέκονται στο πλευρό του Κερέμ και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους…

Τετάρτη

Ο Ταρίκ καλεί τον νυχτοφύλακα της αποθήκης και τον κατηγορεί για τη φωτιά. Ο άντρας αρνείται ότι γνωρίζει κάτι. Ο Κερέμ διαφωνεί με τη στάση του Ταρίκ και σκέφτεται πως πρέπει να γίνει μια σωστή έρευνα για να διαπιστώσουν τι συνέβη. Ο Ταρίκ φεύγει έξαλλος και ο Κερέμ λέει στον νυχτοφύλακα πως τον πιστεύει. Η Ράνα είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ ευθύνεται για τη φωτιά. Αφήνει υπονοούμενα στον Ταρίκ και εκείνος θυμώνει.

Η Μελέκ φεύγε από το σπίτι της Ζουλιντέ χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ ανησυχούν. Η Τουλάι πιστεύει πως η Μελέκ ψάχνει τη φωτογραφία της Ελίφ, για την οποία μιλούσε. Η Τουλάι τη βρίσκει να ψάχνει στα σκουπίδια και την αγκαλιάζει με δάκρυα στα μάτια.

Ο Κερέμ νιώθει απελπισία και κάθεται μόνος στο δωμάτιό του. Η Σουρεγιά κάθεται δίπλα του και του συμπαραστέκεται. Το επόμενο πρωινό η Χουμεϊρά τους προειδοποιεί όλους πως η Ματσιντέ δεν πρέπει να μάθει το μέγεθος της καταστροφής γιατί θα επηρεαστεί αρνητικά η υγεία της.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι νιώθουν άσχημα για τη Μελέκ και θέλουν να τη βοηθήσουν αλλά η ιστορία με τη φωτογραφία της Ελίφ τους φαίνεται παράλογη. Η Αλέβ ετοιμάζει ξανά πρωινό για να εντυπωσιάσει τον Σαφάκ και να τον παντρευτεί. Το σχέδιο της είναι να κάνει την καλή σε όλους μέχρι να την παντρευτεί ο Σαφάκ και μετά να δείξει το αληθινό της πρόσωπο.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι διαφωνούν για τη Μελέκ. Η Τουλάι επιμένει πως η Μελέκ χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια και γρήγορα. Ο Βεϊσέλ δεν συμφωνεί. Η Λεμάν τους βλέπει να μιλάνε με ένταση και πιστεύει πως η Τουλάι έμαθε την αλήθεια για τη δουλειά του Βεϊσέλ. Ο Σαφάκ βλέπει έτοιμο το τραπέζι με το πρωινό αλλά φεύγει βιαστικός και πάλι. Η Αλέβ γίνεται έξαλλη αλλά σκέφτεται πως πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες για να τον κατακτήσει…

Πέμπτη

Η Μελέκ θυμάται τη στιγμή, που βρήκε το χαρτί με τη φωτογραφία της Ελίφ. Η Ζουλιντέ, η Τουλάι και ο Βεϊσέλ όμως δεν την πιστεύουν.

Η Αλέβ δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει τον Σαφάκ ό,τι και αν κάνει. Καταφέρνει όμως να εντυπωσιάσει τη Λεμάν, η οποία αρχίζει να σκέφτεται πως η Αλέβ είναι μια καλή νύφη για τον γιο της. Δεν έχει καταλάβει όμως ότι η Αλέβ υποκρίνεται την καλή.

Ο Κερέμ είναι πολύ απογοητευμένος και ο Γιουνούς του δίνει κουράγιο. Η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ συμπαραστέκονται και εκείνες στον Κερέμ και πιστεύουν πως ο νεαρός θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την κρίση. Ο Ταρίκ εξακολουθεί να προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για τη φωτιά στον νυχτοφύλακα. Σχεδόν τον παραδίδει στην αστυνομία αλλά ο Κερέμ επεμβαίνει και τον σώζει.

Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και του λέει πως κάνει κακό στον εαυτό του με το να επιμένει στην κατηγορία του κατά του νυχτοφύλακα. Η κοπέλα είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ προσέλαβε κάποιον για να βάλει φωτιά αλλά δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί. Σκέφτεται πως ίσως το έκανε επειδή ζηλεύει την επιτυχία του Κερέμ. Όταν φεύγει από το γραφείο του, ο Ταρίκ μιλάει στον εαυτό του και η Ράνα, που επιστρέφει, τον ακούει να λέει πως έβαλε τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ. Δεν καταλαβαίνει τον λόγο αλλά είναι αποφασισμένη να το ψάξει. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ για να πάρει πληροφορίες για την Ελίφ και τα καταφέρνει με την εξυπνάδα της.

Η Ελίφ κάνει ερωτήσεις στη Βιλντάν για τη Σερσέ και τη ρωτάει πότε θα έρθει ξανά στην έπαυλη για να τη γνωρίσει και εκείνη. Η Ράνα αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και να μιλήσει με τη Βιλντάν για την Ελίφ. Η Ματσιντέ δεν γνωρίζει το μέγεθος της καταστροφής αλλά ξέρει πόσο υποφέρει ο Κερέμ…

Παρασκευή

Η Ματσιντέ ρωτάει τη Βιλντάν αν θέλει βοήθεια να καλέσουν τη Σερσέ. Η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν το ακούει αλλά η Βιλντάν λέει πως θα τα κάνει όλα μόνη της. Ο Κερέμ συναντάει τη μητέρα του στην κουζίνα και συζητούν για τη δουλειά. Η Ματσιντέ του λέει πως ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η ζημιά από τη φωτιά.

Η Χουμεϊρά βλέπει τη Βιλντάν να ετοιμάζει γλυκό και δεν είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει αλλά η Ελίφ της λέει πως είναι πολύ ωραίο. Η Αλέβ καθαρίζει το σπίτι της Λεμάν και η γυναίκα τη θαυμάζει. Η Ράνα πηγαίνει στην έπαυλη γιατί θέλει να δει την Ελίφ και να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

Η Ράνα κάνει δώρο μια κούκλα στην Ελίφ και εκείνη ξετρελαίνεται. Η Ράνα της κάνει διάφορες ερωτήσεις αλλά δεν μαθαίνει όσα ήθελε. Η Βιλντάν παίρνει την Ελίφ στην κουζίνα. Η Χουμεϊρά έρχεται και μιλάει με τη Ράνα για τον Ταρίκ.

Η Ράνα δείχνει ότι χαίρεται επειδή η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη με τον Ταρίκ αλλά τις βάζει πάλι διάφορες υποψίες. Η Ματσιντέ έρχεται στο σαλόνι και η Ράνα αρχίζει να μιλάει για τη φωτιά. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να τη σταματήσει και η Ματσιντέ μαθαίνει την αλήθεια και σοκάρεται. Είναι θυμωμένη επειδή ο Κερέμ και η Χουμεϊρά της έκρυψαν την αλήθεια.

Η Ματσιντέ νιώθει μια έντονη ζάλη. Η Ράνα πηγαίνει στην κουζίνα να φέρει νερό αλλά στην πραγματικότητα θέλει να μιλήσει στην Ελίφ για να μάθει την αλήθεια, που κρύβει ο Ταρίκ…