Ελίφ (7/5): Ο Ταρίκ μπροστά στη Μελέκ

Ελίφ (7/5): Ο Ταρίκ μπροστά στη Μελέκ
Ενημερώθηκε: 07/05/21 - 14:47

Ελίφ (7/5): Ο Ταρίκ στέκεται μπροστά στη Μελέκ, μια στιγμή που την περίμενε πολύ καιρό.

Η Μελέκ δεν τον γνωρίζει και φοβάται. Η σκέψη της Ζουλιντέ είναι συνεχώς στη Μελέκ. Ο Ταρίκ προσπαθεί να σωπάσει τη Μελέκ αλλά εκείνη καταφέρνει να του ξεφύγει. Ο Ταρίκ και οι άντρες του δεν μπορούν να τη βρουν πουθενά.

Ο Σαφάκ συναντάει τη Ζουλιντέ στο δρόμο και εκείνη του λέει πως ανησυχεί για τη Μελέκ και για αυτό πηγαίνει νωρίς σπίτι. Ο Σαφάκ τη συνοδεύει και όταν βλέπουν τη Μελέκ έξω από το σπίτι καταλαβαίνουν πως κάτι έχει συμβεί. Ο Σαφάκ ανησυχεί για τη Ζουλιντέ. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη Μελέκ, θέλει ακόμα και να τη βοηθήσει αλλά πιστεύει πως η ύπαρξη της θέτει σε κίνδυνο τις ζωές της Ζουλιντέ και του Εμιρχάν. Στο σπίτι, ο Σαφάκ κρεμάει μια φωτογραφία της Ζουλιντέ και του Εμιρχάν στον τοίχο αλλά χτυπάει το δάχτυλο του. Η Ζουλιντέ φροντίζει την πληγή του και οι δυο τους έχουν μια έντονη στιγμή.

Η Τουλάι έρχεται με τον Εμιρχάν και την Ιντζί και καταλαβαίνει αμέσως πως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Δεν λέει τίποτα αλλά το βλέμμα της τα λέει όλα. Ο Ταρίκ επιστρέφει στο γραφείο του με άδεια χέρια. Κοιτάζει τη φωτογραφία της Μελέκ με τον Γιουσούφ και πλέον είναι σίγουρος πως η γυναίκα που είδε πριν είναι η Μελέκ. Η Ράνα και η Μπιρτσέ έρχονται στο γραφείο του για να τον ενημερώσουν για τη διαφημιστική στρατηγική της εταιρίας…