Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του σόου στον ΑΝΤ1

Ελλάδας έχεις ταλέντο: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του σόου στον ΑΝΤ1
Ενημερώθηκε: 27/01/21 - 11:01

Επιστρέφει τηλεοπτικά το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», αυτή τη φορά όμως όχι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά από του ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου διαθέτει τα δικαιώματα του τάλεντ σόου καθώς η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι τα έχασε από τη μαμά εταιρεία. Την είδηση έκανε γνωστή το Πρωινό χθες, ενώ οσονούπω οσονούπω θα ξεκινήσει να προβάλλεται και το τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχών.

Ο Acun Ilicali έχασε τα δικαιώματα του σόου από τη μητρική εταιρεία, με το project να επιστρέφει στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την πορεία του στην Ελλάδα. Η πρεμιέρα του σόου έχει καθοριστεί για του χρόνου τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σεζόν, ενώ ο παρουσιαστής όχι μόνο έχει βρεθεί αλλά έχει υπογράψει κιόλας μαζί με την ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίο

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη πρεμιέρα του εν λόγω σόου έλαβε χώρα την άνοιξη του 2007 με παρουσιάστρια τη Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ αργότερα τα ηνία ανέλαβε ο Χρήστος Φερεντίνος. Τελευταίος παρουσιαστής του σόου ταλέντων ήταν ο Γιώργος Λιανός στον ΣΚΑΪ, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πρόσφατα ότι γνωρίζει το όνομα του παρουσιαστή που θα το κάνει αν και δεν προέβει σε αποκαλύψεις του ονόματός του.

Πηγή: Tinasmess