Εποχή Κοκλώνη στο Open …με επιστροφή Καλημέρη

 
Εποχή Κοκλώνη στο Open …με επιστροφή Καλημέρη

Ενημερώθηκε: 15/11/23 - 10:49

Επιστροφή στο ΔΣ του Open για τον Τζώνη Καλημέρη και ανάδειξη του Χρήστου Παναγιωτόπουλο σε αυτό. Οι δύο άνδρες καλούνται να συνεργαστούν για να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στο πρόγραμμα και τις ειδήσεις.

Ο Τζώνη Καλημέρης είχε στήσει το κανάλι όταν αποκτήθηκε το Epsilon (νυν Open) από τον Φίλιππο Βρυώνη, ενώ το 2018 είχε εκλεγεί στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά αποχώρησε από τη Ραδιοτηλεοπτική το 2019, στις 14 Ιουλίου, μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές. Στη συνέχεια, αφού πρώτα η κυβέρνηση είπε όχι στην προοπτική να αναλάβει την ΕΡΤ επειδή… δεν είχε πτυχίο, πήγε στην Barkingwell Media, από την οποία και παραιτήθηκε για να επιστρέψει στο κανάλι.

Οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα έρχονται ως αποτέλεσμα της συνεργασίας για την προμήθεια προγράμματος του Open από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν οι Αρτούρ Νταβιντιάν (πρόεδρος), Νίκος Αργυρός (διευθύνων σύμβουλος), Τζώνη Καλημέρης (διευθυντής επιχειρησιακής λειτουργίας), Χρήστος Παναγιωτόπουλος (γενικός διευθυντής ενημέρωσης) και η Χριστίνα Δημητρέλου. Η θητεία του ΔΣ της Ραδιοτηλεοπτικής λήγει στις 25 Οκτωβρίου 2028, με την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη να εκπροσωπείται από δύο άτομα, αποτυπώνοντας τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Νίκο Κοκλώνη.

Όλα αυτά τα χρόνια, σταθερό πρόσωπο στο ΔΣ της Ραδιοτηλεοπτικής είναι ο Αρτούρ Νταβινιάν, που είναι ο σταθερός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, και δευτερευόντως ο Νίκος Αργυρός. Στο πρόσφατο παρελθόν, στο ΔΣ του Open βρέθηκαν, σε διαφορετικές περιόδους, αλλά αποχώρησαν στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Τέρενς Κουίκ και ο εκδότης δημοσιογράφος Γιάννης Φιλιππάκης. Μέλος του ΔΣ του Open έχει διατελέσει και η σημερινή CEO της Nova Κική Σιλβεστριάδου, με πολυετή θητεία στο Mega.

Πηγή: Typologies

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ