Έρωτας μετά: Τρέλα και σήμερα για τη νέα σειρά - Τι γράφουν οι τουϊτεράδες απόψε

erwtasmeta
Ενημερώθηκε: 02/10/19 - 22:51

Έρωτας μετά: Παράκρουση έπαθαν και σήμερα οι τουϊτεράδες με τη σειρά. Από ότι φαίνεται σε κάθε προβολή της σειράς θα σχολιάζουν ματά μανίας την πλοκή και τους χαρακτήρες. 

Σήμερα σχολιάζουν τον χαρακτήρα της Έμιλυ με κάποιον να διερωτάται αν θα αποδειχθεί τελικά μουχρίτσα!

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

 

 

Τι γίνεται στο σημερινό επεισόδιο

Έρωτας μετά (02/10): Ο άγριος εκδιωγμός του Χρήστου από το χωριό της Άννας, τον αναγκάζει να στραφεί στην Ηλέκτρα για βοήθεια, η οποία και τον περιθάλπει σπίτι της. Ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να ερευνά σε βάθος το παρελθόν της Όλγας την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη προσπαθεί να τον πείσει πως η Ηλέκτρα κρύβεται πίσω από το ατύχημα και κανένας άλλος. Γιώργος και Φώτης εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης κι εμπλοκής του Αποστόλη με την υπόθεση, όσο ο Ηλίας δέχεται μια απειλητική επίσκεψη από παλιό συνεργάτη του στο νοσοκομείο.

Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα οργανώνουν μια διήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, προσκαλώντας και την Άννα με το Χρήστο. Η ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας είναι ακόμα εμφανής, ενώ το διήμερο διακόπτεται από μια ξαφνική/ δραματική εξέλιξη που κλιμακώνει το διαζύγιο Αντιγόνης και Λύσανδρου και αλλάζει την ισορροπία του Κωνσταντίνου.