ΕΡΤ: Τα πάνω κάτω στη δημόσια τηλεόραση. Ποιες εκπομπές αλλάζουν μέρα και ώρα προβολής;

 
ΕΡΤ: Τα πάνω κάτω στη δημόσια τηλεόραση. Ποιες εκπομπές αλλάζουν μέρα και ώρα προβολής;

Ενημερώθηκε: 10/11/20 - 13:34

Σε αλλαγή του προγράμματός της περνάει η ΕΡΤ σε μια προσπάθεια να επανεξετάσει τις εκπομπές που δεν πάνε καλά στους πίνακες τηλεθέασης κόντρα στο μοντέλο που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να δουλεύει η δημόσια τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα – όπως το youfly.com σας αποκάλυψε πρώτο – ξεκίνησε το Σάββατο που μας πέρασε με το “Mεγάλο Παιχνίδι” του Γιώργου Λέντζα. Το τηλεπαιχνίδι προβλήθηκε το Σάββατο αντί για τις καθημερινές Δευτέρα και Τρίτη με αποτέλεσμα πλέον να είναι εβδομαδιαία η προβολή του. Ωστόσο, ούτε σε αυτή την περίπτωση κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο στη δημόσια τηλεόραση με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κάνει μετά βίας 2,6% στο δυναμικό και 2,9% στο σύνολο του κοινού.

Σταθερό στην προβολή του παραμένει απόψε το “Σημείο συνάντησης” που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 00.15 με δυο καλεσμένους να παίρνουν ο ένας συνέντευξη από τον άλλον, ενώ ο “Αυτός και ο άλλος” αλλάζει και πάλι μέρα και ώρα προβολής. Η εκπομπή του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη προβάλλεται εφεξής κάθε Τρίτη στις 23.00. Ωστόσο, λόγω των Αμερικανικών εκπομπών την προηγούμενη εβδομάδα δεν παίχτηκε καθόλου επεισόδιο και μετά από δεκαπέντε μέρες η εκπομπή επιστρέφει ξανά αύριο στο πρόγραμμα με καλεσμένο τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ενώ στη θέση της τις Παρασκευές προβάλλεται ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή η εκπομπή “Προσωπικά” με την Ελένα Κατρίτση. Η πρεμιερα έγινε με καλεσμένο τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ αυτή την εβδομάδα στις 23.00 η δημοσιογράφος υποδέχεται στο ανανεωμένο στούντιο την Αννα Φόνσου.

Σε μια κουβέντα καρδιάς, μιλάει στην Έλενα Κατρίτση για τα όνειρά της, τις σκέψεις της και τις επιθυμίες της. «Θέλω να τα τακτοποιήσω όλα και μετά να πάρω ένα αεροπλάνο και να πάω σε ένα μέρος που μου αρέσει. Και, κάποτε, να φύγω από τη ζωή και να λένε: Θυμάσαι μια τρελή που είχε κάνει και το “Σπίτι του Ηθοποιού”; Άραγε, ζει;».

Πηγή: Tinasmess