Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Αποχώρησε από την εκπομπή

 
Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Αποχώρησε την εκπομπή

Ενημερώθηκε: 21/03/23 - 13:41

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποχώρησε από το πλατό.

Όλα ξεκίνησαν συζητώντας με τον Ανδρέα Καραγιάννη για το δημοσίευμα για τον πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος μίλησε με υβριστικά σχόλια κατά κάποιων παρουσιαστών.

«Ο Αμβρόσιος ξεσπά και αποκαλεί κάποιους παρουσιαστές “όργανα του Διαβόλου”. Επίσης, κυκλοφορεί και μία φωτογραφία μου μαζί με τις δηλώσεις αυτές. Είπε εμένα ο Αμβρόσιος όργανο του Διαβόλου; Δεν τη θέλω την προσευχή του, μια χαρά καθαρή είναι η ψυχή μου», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στον Ανδρέα Καραγιάννη είπε: «Ό,τι θέλεις λες, Ανδρέα. Ξεπερνάς τα εσκαμμένα! Αν είναι να λες αυτά που λες, καλύτερα να έρχεσαι εδώ. Όργανα του Διαβόλου η Κατερίνα και εγώ, που έβγαλα ένα λογύδριο από το Υγεία, γιατί εγώ βγήκα και απάντησα.

Ευχαριστώ τον συνάνθρωπο Αμβρόσιο για τις κατάρες για την υγεία μου. Εγώ είχα τους καλύτερους γιατρούς και πιστεύω στην Επιστήμη, γι’ αυτό επανήλθα. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτόν τον Μεσαίωνα που σπείρετε με αυτόν τον τρόπο, όχι οι πνευματικοί άνθρωποι της Εκκλησίας αλλά κάτι τέτοια φαινόμενα και αντιδραστικοί άνθρωποι που δηλητηριάζουν τη θρησκευτική και κοινωνική συνείδηση. Είναι ανεπίτρεπτα και ανιστόρητα».



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ