Χαμός στον ΣΚΑΪ: Για ποιο λόγο είναι «έξω φρενών» ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Χαμός στον ΣΚΑΪ: Για ποιο λόγο είναι «έξω φρενών» ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Ενημερώθηκε: 23/02/19 - 17:33

Μόνο σε καλό δεν βγήκε στον ΣΚΑΙ η αλλαγή μέρας της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά». Ενδεικτική είναι η καθίζηση σε τηλεθέαση το βράδυ της Παρασκευής (22/2), που είδε για μια ακόμα φορά την πλάτη του MasterChef.

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου, αποφάσισαν με μια «μεσοβέζικη» λύση να επαναφέρουν την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, το Σαββάτο, με το survivor να μεταδίδεται τελικά μόνο μια ώρα (σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Χθες το βράδυ, λοιπόν, το MasterChef του Star, σάρωσε στο δυναμικό κοινό (άλλωστε αυτό είναι και το κοινό που ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες). Ο Alpha έμεινε στα γνωστά χαμηλά νούμερα που σημειώνει το Bake off και η Μουρμούρα. Την έκπληξη έκανε ο ANT1, με την τηλεοπτική σειρά “Η Επιστροφή” που στα συνολικά νούμερα κατάφερε να τερματίσει πρώτη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έμεινε στην τρίτη θέση, τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου τον ηθοποιό και παρουσιαστή, που φέρεται να έχει ξεκινήσει «αντάρτικο» στο σταθμό, αφού βλέπει το πρόγραμμα του να παίρνει την κατιούσα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

 

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 25,8%

MASTERCHEF (STAR) 21%

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΣΚΑΪ) 16,5%

ΒΑΚΕ ΟFF (ALPHA) 9,1%

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (ALPHA) 10,5%

NEANIKO KOINO

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 23,3%

MASTERCHEF (STAR) 28,1%

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΣΚΑΪ) 12,1%

ΒΑΚΕ ΟFF (ALPHA) 9,3%

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (ALPHA) 9,5%