Η απάντηση του Πρωινού σε Γεωργούλη και «ευτυχείτε»

Η απάντηση του Πρωινού σε Γεωργούλη και «ευτυχείτε»
Ενημερώθηκε: 12/10/20 - 13:04

Σήμερα οι συντελεστές του Πρωινού έδωσαν «έμμεσες» απαντήσεις τόσο στον Αλέξη Γεωργούλη, όσο και στην εκπομπή «ευτυχείτε».

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν ο ευρωβουλευτής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ισχυρίστηκε πως η εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ψέματα, κάνοντας μοντάζ στην συνέντευξη που παραχώρησε, 

Σήμερα και με αφορμή μια συνέντευξη του Μάκη Δελαπόρτα διάρκειας μίας ώρας, από την προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Καταλαβαίνετε ότι μία ώρα τον Μάκη Δελαπόρτα δεν μπορούμε να παίξουμε, οπότε καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κόψουμε ένα μικρό απόσπασμα πάνω σε αυτό που μας αφορά χωρίς βέβαια να αλλάζουμε το νόημα ποτέ. Βέβαια, αν κάποιος θέλει μπορεί να καθίσει να δει όλη τη μία ώρα και να πει. Μα είναι δυνατόν;».

Εν συνεχεία πήρε το λόγο ο Βαγγέλης Περρής λέγοντας: «Έχουμε μια καινούρια ενότητα που είναι συμβουλές. Θέλω να απευθύνω μια συμβουλή στα παιδιά που είναι δίπλα σου ότι σε περίπτωση που σας μπλέξουν σε κάποια ιστορία και αυτός που σας μπλέξει είναι κάποιος ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, στριμωγμένος, να ελέγξετε αυτά που σας λέει, μην τα υιοθετήσετε. Σε περίπτωση που πάρετε θέση υιοθετώντας ψεύδη και όταν καταλάβετε ότι πέσατε σε παγίδα, να ζητήσετε μία συγγνώμη ή δημοσίως ή ιδιωτικώς».

Τελευταίος μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τονίζοντας πως: «Όταν κάποιος λέει ψέματα κι εσύ τα αναπαράγεις ή τα γράφεις από κάτω είσαι το ίδιο ένοχος».

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ