Η Γη της Ελιάς-Spoiler: Μυρτάλη και Αθηνά συµµαχούν εναντίον του Ισίδωρου

 
Μυρτάλη και Αθηνά συµµαχούν εναντίον του Ισίδωρου

Ενημερώθηκε: 17/12/21 - 22:17

Απρόβλεπτη είναι η συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αφού η µία ανατροπή διαδέχεται την άλλη.

Σύμφωνα µε διαρροές, μετά την αποκάλυψη αναφορικά µε τη Μαρία και τον φόνο που έκανε παλιά, η Μυρτάλη και η Αθηνά συµµαχούν εναντίον του Ισίδωρου. Παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα χωρίζουν!

H Αθηνά και η Μυρτάλη, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη και το άνοιγμα της διαθήκης του, ψυχράνθηκαν. Κι αυτό γιατί η πρώτη θεωρούνταν από πολλούς υπαίτια για την αδικία που έγινε εις βάρος της κοπέλας. Όμως, ύστερα από κάποιες συζητήσεις, η σχέση τους αποκαταστάθηκε. Κάτι που στα προσεχή επεισόδια της σειράς,γίνεται πιο εμφανές.

Όλα αρχίζουν όταν µία είδηση βγαίνει στη δημοσιότητα και καταποντίζει την καλή φήμη της Αθηνάς. Αυτή αφορά τη μητέρα της, τη Μαρία, και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν. Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη από τη Μάνη και πηγαίνει στο Σούνιο, ενώ αποφασίζει να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο. O τελευταίος δίνει εντολή στον Κωνσταντίνο να ετοιμάσει τα συμβόλαια. Έπειτα, η Αθηνά ενημερώνει τη Μαρία και τη Μαργαρίτα, οι οποίες παλεύουν να την πείσουν να µην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο.

Τότε η Μαρία, παρά τις ενστάσεις της κόρης της, αποφασίζει να εμφανιστεί σε µία εκπομπή και να μιλήσει για το κίνητρο του φόνου, προκαλώντας αντιδράσεις. Στο μεταξύ, η Αθηνά ξεκινά τις διαπραγματεύσεις µε τον Ισίδωρο. Και οι δύο πλευρές είναι ανυποχώρητες στα θέλω τους. Για όλα αυτά ενημερώνεται η Μυρτάλη και δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία που γίνεται εις βάρος της Αθηνάς και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω στη Μάνη. Στην αρχή, εκείνη είναι αρνητική, αλλά η προσέγγιση της Μυρτάλης τη συγκινεί. Κι όχι µόνο αυτό. Αποφασίζουν να συμμαχήσουν εναντίον του Ισίδωρου, αφού πιστεύουν ότι αυτός κρύβεται πίσω από όσα συμβαίνουν στη ζωή τους.

Φυσικά, όταν η Μαρία και η Μαργαρίτα πληροφορούνται ότι η Αθηνά χάρη στη Μυρτάλη αναθεώρησε την απόφασή της και προχώρησε σε συμμαχία μαζί της, χαίρονται. Κι αυτό γιατί θα κλείσει ένα από τα μέτωπα που είχε η γυναίκα τόσο καιρό και τη στενοχωρούσε. Την επομένη, η Αθηνά, λίγο πριν από την υπογραφή των συμβολαίων, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του επιφυλάσσει µία έκπληξη. Του ανακοινώνει πως αρνείται να πουλήσει το μερίδιό της. Εκείνη τη στιγμή, ο Ισίδωρος σαστίζει. Έπειτα, κατηγορεί τον Κωνσταντίνο γιατί θεωρεί ότι καθυστέρησε τις υπογραφές των συµβολαίων, ενώ προειδοποιεί την Αθηνά ότι τώρα θα δει το πρόσωπό του από την καλή και από την ανάποδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ