Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1

 
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1

Ενημερώθηκε: 02/06/20 - 13:22

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Μία ψυχαγωγική εκπομπή-πρόταση, όπου οι φιλοξενούμενοι, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο τους μέσα από τα δικά τους λόγια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, στις 00:15

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

  

«Μαρία ΚορινθίουΓιάννης Αϊβάζης»

Τι συμβαίνει όταν βρίσκεσαι σε ένα τηλεοπτικό στούντιο με τον άνθρωπο που έχεις δημιουργήσει οικογένεια και μοιράζεσαι όχι μόνο την ίδια καθημερινότητα αλλά και την ίδια επαγγελματική ιδιότητα; Την απάντηση θα δώσουν η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Αϊβάζης.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ώρα 00:15, το αγαπημένο ζευγάρι έρχεται με διάθεση αφοπλιστικής ειλικρίνειας -έτοιμο να συζητήσει για όλα- στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Η Μαρία Κορινθίου που φέτος ερμηνεύει τον πιο σπουδαίο ρόλο της θεατρικής πορείας της μιλά με το σύζυγό της για την κοινή ζωή τους και την καλλιτεχνική συνύπαρξή τους.