Η Ναταλία Γερμανού «συνθλίβει» την Τατιάνα Στεφανίδου

germanou
Ενημερώθηκε: 22/09/19 - 21:46

Μάινεται η μάχη στην αρένα της τηλεθεάσης και το Σαββατοκύριακο. Τώρα που η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει το Μαζί σου το Σαββατοκύριακο τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για την Ναταλία Γερμανού. Ποια κατάφερε να βγει νικήτρια σε αυτή τη  μάχη; Φυσικά στη μάχη  της μεσημερινής ζώνης μην ξεχνάμε ότι είναι και η Αννίτα Πάνια...

Η Γερμανού είχε το «πάνω χέρι»

Συγκεκριμένα, το “Καλύτερα δε γίνεται” έκανε μέσο όρο στο σύνολο 16,3% και στο “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” 15,3%. Οσο για το “Κοίτα Αννίτα” στο OPEN έκανε 8,1%.

stefanidou

Στο νεανικό κοινό η Ναταλία Γερμανοή ήταν η απόλυτη νικήτρια με 16,7% ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε 10,5% και η Αννίτα Πάνια 5,3%.

ΣΚΑΪ: Τα χαμηλά νούμερα, οι αλλαγές και ο Τανιμανίδης

Σε άλλα νέα από το κανάλι του Φαλήρου, σημειώνεται ότι επειδή δεν πάνε καλά τα πράγματα με τα νούμερα στο κανάλι του Φαλήρου και επικρατεί έντονος προβληματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του καναλιού λόγω των χαμηλών πτήσεων που σημειώνουν τα τηλεπαιχνίδια Guess my age και Boom σκέφτονται να αλλάξουν τον προγραμματισμό και ο Γιώργος Λιάγκας να μεταφερθεί στο Σαββατοκύριακο, ενώ τη θέση του στο καθημερινό πρόγραμμα να πάρει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως αναφέρει το Nassosblog.gr, ο Σάκης Τανιμανίδης φρόντισε να επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες στα άνω κλιμάκια του καναλιού. Ειδικότερα φέρεται να  επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ και δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετακινηθεί σε άλλη ζώνη ή ακόμη και Σαββατοκύριακο προκειμένου να μην φθαρεί το τηλεοπτικό προϊόν.

Πηγές: https://www.tinasmess.grNassosblog.gr,