Η νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ

 
Η νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ

Ενημερώθηκε: 25/05/22 - 14:55

Η μυθοπλασία είναι ο απόλυτος κυρίαρχος την φετινή χρόνια στη τηλεόραση, και τα κανάλια προετοιμάζονται πυρετωδώς με νέες σειρές για του χρόνου.

Μετά τις ειδήσεις για τις νέες σειρές των ALPHA και MEGA, έρχεται και η σειρά του ΣΚΑΙ, ο οποίος ετοιμάζει εντατικά μια νέα καθημερινή σειρά, με έξυπνο και ενδιαφέρον τίτλο, και πολύ συγκινητική υπόθεση – ιστορία! Ποια είναι η νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΙ; Ποιος ο τίτλος και η υπόθεση; 

Γλυκάνισος: Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο σκηνοθέτης και η υπόθεση

Tο κανάλι προορίζει τη νέα αυτή φιλόδοξη σειρά για τρεις φορές την εβδομάδα. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ αυτό που πραγματικά θα καθηλώσει τους τηλεθεατές είναι η συγκλονιστική υπόθεση.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης. Εκεί, μια Σύρια κοπέλα, μετανάστης πολέμου, ερωτεύεται έναν Έλληνα ντόπιο. Σύνορα, η αγάπη και ο έρωτας δε γνωρίζουν. Και από που προέρχεται ο τίτλος της νέας σειράς του ΣΚΑΙ «Γλυκάνισος»; Μα φυσικά από το σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης, το ούζο. Και ποιο είναι το κύριο συστατικό του ούζου; Γλυκάνισος φυσικά! Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: Youfly

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ