Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρία Ηλιάδου μετά τον τελικό φιάσκο του GNTM

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρία Ηλιάδου μετά τον τελικό φιάσκο του GNTM
Ενημερώθηκε: 22/12/19 - 11:55

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά τον τελικό-φιάσκο του GNTM, έκανε η μία από τις δύο νικήτριες του ριάλιτι μόδας του Star, η Άννα Μαρία Ηλίαδου.

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας από τα social media το 18χρονο μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία από την πρώτη δοκιμασία του τελικού του GNTM 2:

«Ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και εμπειρίες μόλις τελείωσε και τελείωσε πολύ όμορφα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξη που μου δώσατε. Τα καλύτερα έρχονταιιιιιιιιιιιιιιιι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Τη φωτογραφία μάλιστα σχολίασε και η κριτής του παιχνιδιού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου γράφοντας: «Κουκλάκι μας».

Σχόλιο δε γινόταν να μην κάνει και η φίλη της Κέισι Μίζιου, που βγήκε τρίτη στον μεγάλο τελικό. «Σου αξίζουν πολλά!» της έγραψε.

Όπως είναι γνωστό για πρώτη φορά αναδείχθηκαν δύο χρυσές νικήτριες – η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου – και αυτό γιατί η ψήφος του κοινού ακυρώθηκε και προσμετρήθηκε μόνο η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, που είχε δώσει στις δύο καλλονές ισοβαθμία.

Με μια ψηφοφορία κοινού που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκαν το έπαθλο με βάση τη βαθμολογία των κριτών.