Λιάγκας: «Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες προκαθορισμένες»

 
Λιάγκας: «Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες προκαθορισμένες»

Ενημερώθηκε: 05/10/22 - 12:53

O Γιώργος Λιάγκας στο σημερινό Πρωινό τοποθετήθηκε για το περιστατικό με την φάρσα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στον Νίκο Μάνεση και την αντίδραση του παρουσιαστή του Alpha.  

«Στο πλαίσιο της φάρσας και του χιούμορ μπορούν να γίνουν τα χειρότερα τηλεοπτικά εγκλήματα… Δεν μπορείς να κάνεις φάρσα Τάσο μου αγαπημένε, όταν ο άλλος είναι το πρόσωπο της ημέρας. Δηλαδή κι εγώ μπορώ να πάρω τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές. Να πούμε μία αλήθεια στον κόσμο; Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκαθορισμένες. Θα σε πάρει στις 15.30 ο τάδε να σου κάνει φάρσα. Έτσι γίνονται οι φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε τώρα ψέματα στον κόσμο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε:

«Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν και πάλι καλά αντέδρασε.Επί της ουσίας ήταν άκομψο που τον πήραν τηλέφωνο. Δεν είναι κακή δημοσιογραφία η φάρσα, ούτε ποινικό αδίκημα είναι. Ήταν όμως άκομψο, δεν τον είχα ενημερώσει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ