«Μαύρη» πρωτομηνιά για τον Πέτρο Κωστόπουλο-Τον ισοπέδωσε η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού ισοπέδωσε τον Πέτρο Κωστόπουλο
Ενημερώθηκε: 02/06/19 - 12:54

Δεν μπήκε καλά ο μήνας για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Χθες, πρωτομηνιά, την εκπομπή του ισοπέδωσε, στη κυριολεξία, η Ναταλία Γερμανού.

Είναι χαρακτηριστικό της ασύλληπτης πτώσης ότι σε ένα από τα τέταρτα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε 1,9%, ενώ σε ένα άλλο 2,0%!!!

Την ώρα εκείνη η Ναταλία Γερμανού στον Alpha έκανε πάνω από 21%. Ενώ ακόμα και το  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ήταν και αυτό πάνω απο το ΟΡΕΝ για τρία ολόκληρα τέταρτα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA 

 

Το χθεσινό, βέβαια, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» και φαίνεται ότι με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν έρχεται και το τηλεοπτικό τελος για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του στο OPEN TV. 

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, οι υπεύθυνοι φαίνεται ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι για την επιλογή τους στον Πέτρο Κωστόπουλο πήγαν «όλα λάθος». Προφητικός ο τίτλος της εκπομπής...

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε συνάντηση με του υπεύθυνους του ΟΡΕΝ για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Ο παρουσιαστής πρότεινε ένα late night show με αιχμή την υπεύθυνη καλεσμένων του αείμνηστου Θέμου Αναστασιάδη που έχει ενταχθεί τελευταία στην εκπομπή. Η απάντηση, σύμφωνα πάντα με το nassosblog.gr ήταν ένα ηχηρό «ΟΧΙ».

Αποτέλεσμα; Να θεωρείται απο τώρα εκτός καναλιού…