Μεγάλη κόντρα Δημήτρη Γιαννακόπουλου-24 Media

 
Μεγάλη κόντρα Δημήτρη Γιαννακόπουλου-24 Media

Ενημερώθηκε: 30/11/19 - 09:47

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την 24Media.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 24 Media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαίτησε την απόλυση δημοσιογράφου της 24 Media, εξαιτίας των απόψεων που εξέφρασε.

Η ανακοίνωση της 24 Media αναφέρει:

«Όταν τίθεται εκβιαστικά ένα δίλημμα, από όπου και αν προέρχεται, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Ή θα απαντήσεις σεβόμενος τις αρχές σου με τις οποίες πορεύεσαι επί χρόνια ή θα υποκύψεις και θα ζεις στη ντροπή.

Η 24MEDIA, πορεύεται με τις δικές της αξίες, χωρίς εκπτώσεις, με πάθος αλλά χωρίς κανέναν φόβο και βρίσκεται ανελλιπώς στο Final - 4 της ενημέρωσης.

Είναι λοιπόν απορίας άξιο, πώς ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεώρησε ότι θα μπορούσε να εκβιάσει έναν υγιή οργανισμό που έχει μάθει να λειτουργεί στο φως και όχι στο σκοτάδι, στα ίσια και όχι με ιστορίες που εξαφανίζονται, ντόμπρα και όχι με μισόλογα, με σταθερές θέσεις και όχι με κωλοτούμπες.

Ο κ. Γιαννακόπουλος απαίτησε την απόλυση δημοσιογράφου της 24MEDIA, επειδή τον ενοχλούσαν οι απόψεις του. Προειδοποίησε ότι αν δεν υπακούσουμε, θα τιμωρηθούμε.

Δεν υπακούσαμε.

Εμφάνισε λοιπόν ένα λιβελογράφημα, στο οποίο το μόνο που αληθεύει είναι η ημερομηνία δημοσίευσης και πιθανότατα θεώρησε ότι έπληξε την 24MEDIA.

Κάνει μεγάλο λάθος.

Η 24MEDIA, υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου, έχει δημοσιογράφους που λειτουργούν και γράφουν ελεύθερα και δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να απειλούν, να φιμώνουν και να οδηγούν στην ανεργία, όποιον δεν τους αρέσει, θα εκπλαγούν.

Ακόμα και αν έχουν την ανοχή των αρχών και της Πολιτείας, να είναι σίγουροι ότι η δικιά μας ανοχή απέναντι σε όσους δεν σέβονται την Ελευθεροτυπία και τη Δημοκρατία, είναι μηδενική».

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.