Μένιος Φουρθιώτης κατά πάντων! Έκανε μήνυση σε ΕΣΡ, Φίλιππο Βρυώνη και Αννίτα Πάνια

Μένιος Φουρθιώτης κατά πάντων! Έκανε μήνυση σε ΕΣΡ, Φίλιππο Βρυώνη και Αννίτα Πάνια
Ενημερώθηκε: 17/05/19 - 21:01

Μένιος Φουρθιώτης: Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής κάνει μηνύσεις εναντίον... των πάντων, μετά την απόφαση του ΕΣΡ και το βαρύ πρόστιμο 50.000 ευρώ και την οριστική διακοπή των εκπομπών του «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE» - «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE NIGHT SHOW» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE».

Ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια κατέθεσε μήνυση εναντίων του ΕΣΡ αλλά και μήνυση σε βάροςπολλών άλλων προσώπων, συνεργατών του στο σταθμό. Ανάμεσα τους ο ιδιοκτήτης Φίλιππος Βρυώνης και η παρουσιάστρια του σταθμού Αννίτα Πάνια!

Σχετικά με την απόφαση του ΕΣΡ

 

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του να προσφύγει κατά της απόφασης του ΕΣΡ, για την οριστική διακοπή της εκπομπής του, επειδή ο ίδιος δεν κλήθηκε από το ανεξάρτητο όργανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

«Η μη κλήση ουδέποτε, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η οποία ήταν πολύμηνη, του κου Μένιου Φουρθιώτη συνιστά σημαντικό ελάττωμα της αποφάσεως», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια

Μήνυση σε Φίλιππο Βρυώνη, Αννίτα Πάνια και άλλα στελέχη του Epsilon

 

Με ανάρτηση του στο instagram, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση κατά της Αννίτας Πάνια και του Φίλιππου Βρυώνη επειδή -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- τον απείλησαν με διάφορες προσβολές. Ενώ, ανάμεσα στα υπόλοιπα στελέχη που μηνύσει βρίσκεται και η γενική διευθύντρια προσπάθησε να του πουλήσει ναρκωτικά και εκείνος αρνήθηκε...

«Ενώπιον παντός αρμόδιου δικαστηρίου - κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης με την διαδικασία του αυτοφώρου - Την Παρέμβαση του αξιότιμου κ. Εισαγγελέα και του Εθνικού συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης», αναφέρει ο Φουρθιώτης στη λεζάντα της ανάρτησης του. Δείτε τη: