Μένιος Φουρθιώτης: Όλες οι λεπτομέρειες για τις εκπομπές του

Μένιος Φουρθιώτης: Όλες οι λεπτομέρειες για τις εκπομπές του
Ενημερώθηκε: 09/12/18 - 12:41

Μένιος Φουρθιώτης: Επιστρέφει με δυο εκπομπές στην τηλεόραση ο παρουσιαστής μετά την απόλυσή του από το Open TV.

Όπως αναφέρει το Fthis.gr ο Μένιος Φουρθιώτης θα ανακοινώσει επίσημα το τηλεοπτικό κανάλι που θα στεγάσει τα Αποκαλυπτικά που θα προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο και το καθημερινό «Μένιος LIVE», σε μια συνέντευξη που  θα δώσει πριν την πρεμιέρα σε εκπομπή δημοφιλής παρουσιάστριας που σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Στις 15/12 ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα θα περάσουν από το πλατό της εκπομπής κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της σόουμπιζ προκειμένου να του ευχηθούν για το νέο ξεκίνημα.

Αρχισυντάκτης των εκπομπών πλέον θα είναι άνδρας, ενώ στην εκπομπή έχουν γίνει ριζικές αλλαγές. Μαζί του θα είναι η διευθύντρια παραγωγής, Έρση Φρεδιανάκη, ο σκηνοθέτης, Γιάννης Γαλανούλης και  φυσικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Στο πάνελ της εκπομπής θα βρίσκεται η Βιβή Παπουτσάκη, ο Βασίλης Σίμος, ο Θάνος Μακρογαμβράκης, ενώ η Νάνσυ Νικολαΐδου και η Μάρτζυ Λαζάρου που ήταν επί σειρά ετών στο πλευρό του, θα αντικατασταθούν από δύο κυρίες της δημοσιογραφίας που έχουν πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και είναι προσωπική επιλογή του Μένιου.