«Μένουμε… σπίτι», βλέπουμε TV

«Μένουμε… σπίτι», βλέπουμε TV
Ενημερώθηκε: 17/03/20 - 14:16

Αυξημένο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό.

Η τηλεθέαση των σταθμών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο κόσμος θα βρίσκεται καθηλωμένος στο σπίτι, παρακολουθώντας ενημερωτικές εκπομπές και ψυχαγωγικά προγράμματα. Ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε να μεταδίδει έκτακτες δημοσιογραφικές εκπομπές για τον κορονοϊό και μία βδομάδα αργότερα ακολούθησε το Mega.

Στη συνδρομητική τηλεόραση, η Cosmote αναμένεται να μεταδώσει εντός του Μαρτίου σειρές όπως το ιστορικό δράμα «Belgravia» και η δανέζικη σειρά «Deliver Us». Για τον επόμενο μήνα προγραμματίζεται η προβολή επίσης σημαντικών σειρών.

Η Nova από τη Δευτέρα μεταδίδει κατά αποκλειστικότητα τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς της HBO «West World», ενώ μέσω της υπηρεσίας Nova on Demand θα έχει διαθέσιμους όλους τους κύκλους της σειράς «Weeds». H Vodafone TV, έχοντας αποκτήσει τα δικαιώματα της ταινιοθήκης της HBO, θα μεταδώσει τις νέες σειρές «McMillions» (πρεμιέρα 13 Μαρτίου) και «The Plot Against America» (πρεμιέρα 17 Μαρτίου).

Οι νέες υπηρεσίες επιτρέπουν και τη θέαση προγραμμάτων που βρίσκονται στις ταινιοθήκες των συνδρομητικών πλατφορμών. Η Cosmote TV έχει την υπηρεσία streaming, η οποία μεταξύ άλλων δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων των σταθμών από το προηγούμενο εξαήμερο. H Nova από την πλευρά της διαθέτει την υπηρεσία Nova on Demand και το Novaflix. Υπάρχει φυσικά και το Netflix, που δίνει τη δυνατότητα για θέαση σειρών και ταινιών μέσω Internet.

Πηγή: Typologies