Νίκος Μουτσινάς: Και επίσημα στην «αγκαλιά» του ΣΚΑΪ - Το τρέιλερ της εκπομπής (video)

moutsinas
Ενημερώθηκε: 30/08/19 - 22:30

 ΣΚΑΪ: Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει πια στο κανάλι του Φαλήρου!  Με μια λιτή ανακοίνωση, το κανάλι του Φαλήρου γνωστοποίησε πως ο παρουσιαστής θα μας λέει πλέον από τη νέα σεζόν κάθε μέρα… «Καλό Μεσημεράκι», παρέα φυσικά με τη Ματίνα Νικολάου και το μουσικό συγκρότημα Alcatrash. 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

Ο Νίκος Μουτσινάς στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Από τον Σεπτέμβριο, ο αγαπημένος παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς μαζί με τη Ματίνα Νικολάου, αλλά και το μουσικό συγκρότημα Alcatrash, κάθε μέρα θα μας λένε «Καλό Μεσημεράκι».

Το τρέιλερ της νέας εκπομπής:

 

Open: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μουτσινά

Οι ανατροπές στο προσωπικό του καναλιού του Σαββίδη, φέρνουν ανατροπές όσον αφορά το πρόγραμμα του καναλιού τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Επειδή ακριβώς ο  Νίκος Μουτσινάς αποχώρησε από τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, οι  ιθύνοντες του καναλιού  έπρεπε να βρουν την εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Για την Παρέα», που σάρωσε πέρυσι σε τηλεθέαση.

Μέχρι τώρα είχε διαρρεύσει ότι το «Δικαστήριο Μόδας», με παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη και παρουσιάστρια μάλλον τη Μαρία Μπακοδήμου θα έμπαινε στη ζώνη 3 με 5, ωστόσο όλα άλλαξαν.

Η Ζαρίφη στη θέση του Μουτσινά

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η παρέα της από το «Καλοκαίρι #not» σάρωσαν τους καλοκαιρινούς μήνες στο Open και πήραν το πράσινο φως στη συνέχειατης εκπομπής τους και τον χειμώνα.

zarifi

Όλα έδειχναν ότι θα έμπαιναν στη ζώνη 5-7, όμως τελικά θα είναι αυτοί που θα κληθούν να αντικαταστήσουν την επιτυχημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ως εκ τούτου, ο «νέος Μουτσινάς» στο Open θα είναι η Κατερίνα Ζαρίφη καθώς θεατρικές υποχρεώσεις της δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται στην εκπομπή στη ζώνη 5-7.

Ο Α. Παυλόπουλος στο Open

Σε άλλα τηλεοπτικά νέα από την παλιά στέγη του Νίκου Μουτσινά,  ΟPEN, ο όμιλος καλωσορίζει τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα των ενημερωτικών εκπομπών, αναφέρει δελτίο Τύπου του σταθμού και συνεχίζει:

PAULOPOULOS

Ο Άκης Παυλόπουλος, δημοσιογράφος με μακρά εμπειρία και προϋπηρεσία στον τομέα της ενημέρωσης σε πολλούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN από την 1η Σεπτεμβρίου, σε μια συνεργασία που ξεκινά με την παρουσίαση καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής.