Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες», τον Νίκο Μουτσινά και το GNTM

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες», τον Νίκο Μουτσινά και το GNTM
Ενημερώθηκε: 07/12/19 - 18:11

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι τόσο μεγάλη που έχουν κάνει... ζημιά ακόμα και στα θέατρα. Τάδε έφη Σταμάτης Φασουλής, ένας καταξιωμένος θεατράνθρωπος,  μιλώντας στα Παραπολιτικά και ρωτήθηκε και για τη σειρά, για το GNTM αλλά και πόσο ξεχωρίζει από την ελληνική τηλεόραση τον Νίκο Μουτσινά.

Ας δούμε αναλυτικά τι απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις

Τηλεόραση βλέπετε;

Όχι. Δεν έχω ώρα. Την ώρα που προβάλλονται όλα αυτά, εγώ είμαι στο θέατρο. Όλες τις άλλες ώρες διαβάζω. Προτιμώ να διαβάζω και να ακούω μουσική, από το να βλέπω τηλεόραση.

Πώς κρίνετε το ότι σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες»;

Νομίζω ότι είναι ευχάριστο να σαρώνει μια ελληνική σειρά αντί μια τούρκικη. Είναι ωραίο να φαίνονται καινούργια πρόσωπα και στη συγγραφή και στη σκηνοθεσία. Αν και το θέατρο το «πληρώνει», γιατί κάθε Πέμπτη που οι «Άγριες Μέλισσες» είναι την ώρα της παράστασης, είναι η χειρότερη μέρα για τα θέατρα, γιατί Δευτέρα-Τρίτη δεν παίζουμε, Τετάρτη έχουμε απογευματινές, οπότε δεν μας πιάνουν οι… μέλισσες. Μας «τσιμπάνε» την Πέμπτη, αλλά πάντα συνέβαιναν αυτά.

Το «Greece’s Next Top Model» πώς σας φαίνεται;

Δεν το έχω δει ποτέ. Δεν ξέρω τι μου λες. Ξέρω ότι είναι κάτι με μοντέλα. Δεν το λέω με την έννοια ότι δεν θα το έβλεπα. Τον μόνο που βλέπω και επειδή είναι η ώρα λίγο πριν από τον μεσημεριανό μου ύπνο, είναι τον Νίκο Μουτσινά και γελάω πάρα πολύ. Έτσι θα ήθελα να είναι το μεσημέρι η τηλεόραση. Είναι τόσο ταλαντούχος, τον ζηλεύω. Έχει ένα μεγάλο προτέρημα, που θα θέλαμε να το έχουμε όλοι. Όσο και να καυτηριάζει όσο και να σατιρίζει, δεν προσβάλλει ποτέ. Αυτό είναι μεγάλο ταλέντο.