Ο Τανιμανίδης ρίχνει Μπόμπα στους Τούρκους

Ο Τανιμανίδης ρίχνει Μπόμπα στους Τούρκους
Ενημερώθηκε: 14/03/19 - 15:11

To «χαμηλό βαρομετρικό» στην τηλεθέαση του «Survivor: Ελλάδα - Τουρκία» δεν έχει φέρει μεγάλο πονοκέφαλο μόνο στα στελέχη του ΣΚΑΙ αλλά και στον παρουσιαστή του προγράμματος Σάκη Τανιμανίδη, που, όπως λέγεται, δεν θέλει άλλο να ταυτίζονται το όνομά του και η τηλεοπτική καριέρα του με τις παραγωγές του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όπως αναφέρει η Espresso και σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του δημοφιλούς Σάκη, θέλει να απεμπλακεί από προγράμματα τύπου reality επιβίωσης ή talent shows, των οποίων τα δικαιώματα έχει ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός. Πρόθεση του γνωστού παρουσιαστή είναι να κάνει ξανά κάτι που αγαπά ιδιαίτερα και στο παρελθόν τού έφερε τεράστια επιτυχία: τα ταξίδια ανά τον κόσμο!

Αυτό δεν σημαίνει, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, ότι θέλει να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, με τoν οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, απλώς να αλλάξει το τηλεοπτικό του... μενού, καθώς το ίδιο «φαγητό» είναι πολύ φυσικό να το βαριέται κανείς! Από την άλλη, ο παρουσιαστής γνωρίζει καλά ότι τα realities τύπου «Survivor» κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στην τηλεθέαση και αργά ή γρήγορα... ξεφουσκώνουν, όπως έγινε με το «Big Brother» στον ΑΝΤ1 και με άλλες παραγωγές «εγκλεισμού». Αντιθέτως, δουλειές όπως το «World Party», που έκαναν τον ίδιο και τον συμπαρουσιαστή του Γιώργο Μαυρίδη γνωστούς στο πανελλήνιο, είναι προγράμματα «κλασικά». Συν το γεγονός ότι ο Τανιμανίδης θεωρείται αυθεντία σε αυτού του είδους τις εκπομπές, τις οποίες οργανώνει ο ίδιος από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Ιδανικό ταίρι

 

Για το comeback της ταξιδιωτικής του εκπομπής ο Σάκης έχει βρει το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι, που δεν είναι άλλο από τη σύντροφό του και στη ζωή Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία έτσι κι αλλιώς ταξιδεύουν σε όλον το κόσμο και στην προσωπική ζωή τους! Ο «Mr Surviror» και η σύζυγός του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World Party», πιθανότατα από τη νέα σεζόν -οπότε θα έχει ολοκληρωθεί το «Survivor»-, και, εκτός απροόπτου, στην τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τον Πόντιο παρουσιαστή.

Μαζί με τη Χριστίνα του, που επίσης λατρεύει τα ταξίδια («αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε», που λέει και ο σοφός λαός μας), λοιπόν, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα, παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε από το κοινό και προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha. Ο πανέξυπνος παρουσιαστής κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του θεάματος στην αγαπημένη του, που η αλήθεια είναι ότι ο φακός την αγαπά! Της βρήκε δουλειά, και μάλιστα την καλύτερη: Μαζί του παντού! Στο σπίτι, στη δουλειά, μαζί και στο «World Party» της ζωής τους!