Οpen: «Διώχνουν» κι άλλα πρόσωπα από το κανάλι

open_savvidis
Ενημερώθηκε: 13/08/19 - 20:09

Open: Αλλαγή παρουσιαστών για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν,για την ίδια εκπομπή στο κανάλι του Σαββίδη... Από ότι φαίνεται δεν φοβούνται καθόλου τις αλλαγές στο σταθμό. 

Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται..

Οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Μπολάκης και Ηρώ Ράντου παίρνουν τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Φρέσκο και την Ανθή Βούλγαρη αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της καλοκαιρινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του OPEN “Ωρα Ελλάδος καλοκαίρι”.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε πρωί στις 7..

open

Διαβάστε επίσης: Νέα Ιωνία: Μήνυση σε site για τη δημοσίευση ανακοίνωσης του ΚΚΕ - Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ζητούν δημοσιογράφοι

 

Αλλαγή στρατηγικής και ανασχεδιασμός στο One Channel του Β. Μαρινάκη

Σε άλλα τηλεοπτικά νέα , αλλάζουν στρατηγική στον ψυχαγωγικό τομέα  στο κανάλι του Μαρινάκη, το One Channel.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, το τελευταίο διάστημα στον Πειραιά υπάρχουν σκέψεις για την αλλαγή του σχεδιασμού στον τηλεοπτικό σταθμό με την προσθήκη και ψυχαγωγικού προγράμματος.

one

Ενώ το αρχικό μοντέλο προέβλεπε για τον πρώτο χρόνο ενημερωτικό πρόγραμμα και ξένες σειρές, λίγες ημέρες πριν πάρει την οριστική άδεια η Αλτερ Εγκο ΜΜΕ και ξεκινήσει τις μεταδόσεις το One στην επίγεια τηλεόραση, παρατηρείται έντονη κινητικότητα. Καταγράφονται εισηγήσεις για την αύξηση του μπάτζετ και την άμεση διεύρυνση του πεδίου δράσης του τηλεοπτικού σταθμού. Προς την κατεύθυνση αυτή ο σταθμός πρόκειται να αποκτήσει και διεύθυνση προγράμματος, υπό την Ισαμπέλα Σασλόγλου, πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alpha και της ΕΡΤ με προϋπηρεσία και αλλού.