Οριστικός τέλος στη συνεργασία Ατζούν – ΣΚΑΙ

Οριστικός τέλος στη συνεργασία Ατζούν – ΣΚΑΙ
Ενημερώθηκε: 26/06/19 - 12:42

Οριστική είναι η ρήξη ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΙ μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Το κανάλι του Φαλήρου τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πορευτεί χωρίς τις παραγωγές του Τούρκου. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να βρεθεί σημείο επαφής η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόφαση της παραγωγής να κάνει τον Ελληνικό τελικό του Survivor, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρει το tinasmess όλα έγιναν για το ποσό των 30.000 ευρώ. Ο Τούρκος με μια απόφαση αστραπή αποφάσισε να μεταφέρει τον τελικό στην Τουρκία, αφού θα κοστίσει λιγότερο, την ώρα που είχε συμφωνηθεί να γίνει στην Ελλάδα και να εργαστούν δεκάδες άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

Τα στελέχη του Φαλήρου μη μπορώντας να κρύψουν την οργή τους αποφάσισαν να διακοπεί κάθε συνεργασία με τον Τούρκο. Βέβαια δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος της διακοπής συνεργασίας, αφού φέτος ο Ατζούν έδειξε μια εμμονική συμπεριφορά.  Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ βλέποντας από νωρίς το Survivor να μην τραβάει έκαναν διάφορες προτάσεις στον Ατζούν προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα. Αυτός όμως φάνηκε ανένδοτος για τις αλλαγές εμμένοντας στο αποτυχημένο πρότζεκτ Ελλάδα-Τουρκία. Το ίδιο φέρεται να έγινε και με το Power Of Love το οποίο επίσης απογοήτευσε με τις φετινές του επιδόσεις, 

Μέχρι τώρα υπάρχουν φήμες περί συζητήσεων του Τούρκου παραγωγού με άλλα κανάλια και ειδικότερα με τον ΑΝΤ1. Ακόμη όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.