Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος αποδρά

 
 Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος αποδρά

Ενημερώθηκε: 15/12/22 - 20:21

Μπορεί η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 να έριξε αυλαία λόγω της προβολής του Μουντιάλ, ωστόσο οι εξελίξεις που αναμένεται να δούμε στα νέα επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται και πάλι από τον Ιανουάριο θα είναι καταιγιστικές.

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ο Άγγελος βρίσκεται στη φυλακή σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση μιας και όλα τα στοιχεία για τον φόνο της Μυρτώς μαρτυρούν πως εκείνος διέπραξε το έγκλημα. Βέβαια, ο νεαρός είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο όλους όσοι προσπάθησαν να τον βλάψουν.

Και σύμφωνα με spoiler, δεν θα μείνει μόνο σε αυτό. Ο Άγγελος θα οργανώσει πολύ προσεκτικά την απόδρασή του. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, πρόκειται να πει ψέματα και να προσποιηθεί πως είναι άρρωστος προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκεί, θα καταφέρει να ξεγελάσει τους φύλακες και να κερδίσει και πάλι την ελευθερία του. Ωστόσο, η Άννα, μαθαίνοντας πως ο δολοφόνος της αδελφής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπεύδει αμέσως εκεί. Είναι σίγουρη πως κάτι ετοιμάζει, αλλά δεν προλαβαίνει να δράσει. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Άγγελος καταφέρνει να ξεφύγει και αμέσως σημαίνει συναγερμός για τον εντοπισμό του, ενώ ο Δημήτρης και η Άννα είναι σε κατάσταση σοκ. Όσο είναι ελεύθερος, τόσο περισσότεροι άνθρωποι που εμπλέκονται μαζί του κινδυνεύουν και θα στηθεί μία τεράστια επιχείρηση προκειμένου να τον βρουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ