Πάνε για «διαζύγιο» ΣΚΑΙ – Ατζόυν; - Ραγδαίες εξελίξεις μετά τα χαμηλά νούμερα

Πάνε για «διαζύγιο» ΣΚΑΙ – Ατζόυν; - Απογοήτευση από τα χαμηλά νούμερα
Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 11:17

Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ φαίνεται πως θα εξετάσουν τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τις διαδοχικές απογοητεύσεις τις φετινής σεζόν.

Αν εξαιρέσει κανείς το The Voice που σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης οι υπόλοιπες παραγωγές του Τούρκου κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Το My Style Rocks δεν είχε την απήχηση της πρώτης σεζόν, το Power of Love δεν πάει καλά και φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα χαμηλού επιπέδου που δεν ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ το Survivor Ελλάδα – Τουρκία πάει από το κακό στο χειρότερο. Αυτό είναι και το μεγάλο αγκάθι στην συνεργασία του Τούρκου παραγωγού με το κανάλι του Φαλήρου, αφού το πανάκριβο πρόγραμμα φέτος δεν φέρνει νούμερα και ουσιαστικά όλοι «μπαίνουν μέσα». Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο ΑΝΤ1 «πετάει» με χαρακτηριστικό παράδειγμα του Your Face Sounds Familiar που κερδίζει άνετα την Prime Time της Κυριακής αφήνοντας μίλια πίσω το Survivor.

Όλο αυτό το εκρηκτικό μείγμα θέτει σε νέα βάση την συνεργασία του ΣΚΑΙ με τον Τούρκο η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και μάλλον πολλά από τα προγράμματά του δεν θα έχουν θέση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Το ερώτημα που γεννάται σε αυτό το σημείο είναι αν ο Τούρκος δεχτεί τις περικοπές και συνεχίσει ή αν ψάξει άλλον εταίρο για να συνεχίσει τις παραγωγές του στη χώρα μας. Τα στελέχη του καναλιού από την άλλη νιώθουν δικαίωση με την επιλογή να εντάξουν τον Αντώνη Κανάκη στο δυναμικό του σταθμού, αφού τόσο το Ράδιο Αρβύλα, όσο και το Βινύλιο έχουν μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Τα πάντα στον ΣΚΑΙ είναι ρευστά και οι άνθρωποι του καναλιού έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με στόχο να αποφύγουν τις λανθασμένες επιλογές. Πάντως το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά να γράψουμε τους επόμενους μήνες για το συγκεκριμένο ζήτημα.