Πότε θα κόψει ο ΣΚΑΙ το Survivor

Πότε θα κόψει ο ΣΚΑΙ το Survivor
Ενημερώθηκε: 14/03/19 - 11:57

Είναι δεδομένο ότι το φετινό Survivor είναι μια τεράστια αποτυχία, τόσο του ΣΚΑΙ, όσο και του Τούρκου παραγωγού.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ήρθαν από την πρώτη εβδομάδα προβολής και φάνηκε ξεκάθαρα ότι έχουν γίνει λάθος επιλογές. Οι συσκέψεις των στελεχών του καναλιού του Φαλήρου με τους ανθρώπους της παραγωγής του παιχνιδιού ήταν συνεχείς και αναζητούνταν λύσεις για να έρθει η ανάκαμψη.

Τελικά ότι δοκιμάστηκε απέτυχε και τα χαμηλά νούμερα συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά βάρυναν το κλίμα ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΙ και η συνέχιση της συνεργασίας θα τεθεί σε νέα βάση για τη νέα σεζόν. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά και γι’ αυτό ευθύνεται ο Τούρκος. Πιο συγκεκριμένα όταν το reality επιβίωσης έπιασε πάτο οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ του ζήτησαν να εγκαταλειφθεί άμεσα το πρότζεκτ Ελλάδα – Τουρκία και να αλλάξει στην δοκιμασμένη συνταγή Διάσημοι εναντίον Μαχητών. Τότε ο Τούρκος παραγωγός αρνήθηκε την αλλαγή του παιχνιδιού με το επιχείρημα ότι θα ανέβαινε πολύ το κόστος, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήθελε να αποδεχτεί την αποτυχία των επιλογών του. Ο ΣΚΑΙ μετά την άρνηση φέρεται να έχει δώσει διορία στον Τούρκο μέχρι το Πάσχα. Αν μέχρι τότε δεν έχουν ανέβει τα νούμερα το Survivor θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

Στον ΣΚΑΙ χρεώνουν στον Ατζούν την γενική πτώση της τηλεθέασης την φετινή σεζόν, αφού στήριξαν επάνω στο reality όλο το πρόγραμμά τους με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει στον πάτο και τις υπόλοιπες εκπομπές.

Πάντως υπάρχει έντονο παρασκήνιο και το επόμενο διάστημα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.