Πού θα καταλήξουν τελικά οι Ράδιο Αρβύλα;

 
Πού θα καταλήξουν τελικά οι Ράδιο Αρβύλα;

Ενημερώθηκε: 01/07/21 - 12:47

Μετά από μία "χρυσή" σεζόν στη βραδινή ζώνη του OPEN, κατά την οποία "στρίμωξε" κάθε τηλεοπτικό αντίπαλο, ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα βρίσκονται ξανά σε συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

TVNEA.COM

Αναμφισβήτητα οι Ράδιο Αρβύλα, είναι από τις εκπομπές που όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ήθελαν στο δυναμικό τους. Αν και πληθώρα δημοσιευμάτων θέλουν την εκπομπή να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, πληροφορίες του θέλουν τον παρουσιαστή και παραγωγό, να μην είχε καταλήξει ακόμα όχι μόνο στην επιστροφή, αλλά και γενικώς στην μεταγραφή.

Μην σας φανεί παράξενο αν τελικά δεν γίνει καμία μεταγραφή και μείνουν τελικώς στο OPEN όσο κοντά κι αν είναι με τον ΑΝΤ1... Ας μην ξεχνάμε ότι και τα υπόλοιπα κανάλια με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ, δήλωσαν το ενδιαφέρον τους και μπορεί κάποια αντιπρόταση να τους δελεάσει ...

Όσον αφορά τη συχνότητα μετάδοσης, τελικά και οι συντελεστές θεωρούν πως θα πρέπει να προβάλλεται το "Ράδιο Αρβύλα" καθημερινά παρά τον μεγάλο όγκο δουλειάς. Βασική τους επιθυμία είναι να διαρκέσει η σεζόν τους μόνο 7 μήνες, ξεκινώντας τον Νοέμβριο και τελειώνοντας τον Μάιο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις, πολύ πιθανό και την επόμενη εβδομάδα.