Ραδιόφωνο στο Νοηματική από το MyRadio

 
Ραδιόφωνο στο Νοηματική από το MyRadio

Ενημερώθηκε: 30/05/23 - 14:14

Η απώλεια της ακοής είναι μία από τις πιο διαδεδομένες αναπηρίες των αισθήσεων παγκοσμίως, καθώς πάνω από 275 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής ή είναι κωφοί.Στις 31 Μαρτίου ο 104.6 My Radio πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Ημέρα με Νόημα, κάνοντας προσβάσιμο σε ΟΛΟΥΣ μέσω της νοηματικής αυτούσιο το πρόγραμμά του.

Ύστερα από πολλά ενθουσιώδη αιτήματα ακροατών του 104.6 My Radio αλλά και ατόμων με προβλήματα ακοής που αγκάλιασαν αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα ως τον Φεβρουάριο του 2024, η νοηματική θα επιτρέπει σε ΟΛΟΥΣ να απολαμβάνουν τη μαγεία του ραδιοφώνου!

Ο 104.6 My Radio και το MEGA Play (υβριδική πλατφόρμα MEGA) προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, μετατρέποντας την καινοτομία τού Sign Out Loud σε έναν πολλά υποσχόμενο θεσμό. Οι δημοφιλείς παραγωγοί του 104.6 My Radio θα είναι live από τις 07:00 ως τις 22:00 με εικόνα μέσα από την υβριδική πλατφόρμα MEGA PLAY στην επιλογή «Ραδιόφωνο» και μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού myradio1046.fm. Διερμηνέας της ελληνικής νοηματικής γλώσσας θα μεταφράζει ζωντανά τα λεγόμενα των παραγωγών, αλλά και τους στίχους των τραγουδιών.

Το Sign Out Loud θα εκπέμπει on air στις ακόλουθες ημερομηνίες: 6/6, 4/7, 5/9, 3/10, 7/11, 5/12, 9/1, 6/2.

Sign Out Loud – Μία ημέρα με ΝΟΗΜΑ… μόνο στον 104.6 Μy Radio ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

Λίγα λόγια για τη νέα υπηρεσία στη νοηματική γλώσσα από τη ΔΕΗ

Με στόχο τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης στις υπηρεσίες της και τη διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, η ΔΕΗ προσφέρει πλέον τη δυνατότητα για εξυπηρέτηση των πελατών στη νοηματική γλώσσα. Η  εταιρεία έρχεται τώρα να δώσει λύση στη δυσκολία που αντιμετώπιζαν τα άτομα με προβλήματα ακοής με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, λανσάροντας μία νέα υπηρεσία με επικοινωνία στην ελληνική νοηματική γλώσσα για κωφούς και βαρήκοους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ