ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση για την Μπάγια Αντωνοπούλου και το πρόσωπο-έκπληξη

 
Άργησε αλλά...ανακοίνωσε την Μπάγια Αντωνοπούλου ο ΣΚΑΙ

Ενημερώθηκε: 29/01/19 - 19:39

Στον ΣΚΑΙ, μπορεί να άργησαν λίγο να ανακοινώσουν την Μπάγια Αντωνοπούλου, την τρίτη παρουσιάστρια κατά σειρά που αναλαμβάνει να παρουσιάσει το “Survivor Πανόραμα”, αλλά το έκαναν.

Μάλιστα, μας ανακοινώνουν και ένα πρόσωπο που θα βρεθεί δίπλα από την Μπάγια και μάλιστα πολλοί το έχουμε αγαπήσει από το χιούμορ του και αυτό δεν είναι άλλο από την φωνή του Shopping Star.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου σε νέο ρόλο αναλαμβάνει να παρουσιάζει το “Survivor Πανόραμα”, το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 18.30 από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ”.

Μαζί της, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος ή αλλιώς η φωνή του “Shopping Star” που με το εύστοχο χιούμορ του θα σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν και η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες πoυ θα μεταφέρει τη δική της εμπειρία.

Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκλειστικές πληροφορίες για το ριάλιτι περιπέτειας μόνο στο “Survivor Πανόραμα” που θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη .