ΣΚΑΪ: Νέο αίμα στην ...νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το Σαββατοκύριακο

STEFANIDOU
Ενημερώθηκε: 04/09/19 - 21:01

ΣΚΑΪ: Η παρουσιάστρια επιστρέφει με κάτι διαφορετικό τη νέα σεζόν. Νέα εκπομπή και νέους συνεργάτες. Αν και η ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν ήταν αυτό που ήθελε η  Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά ούτε και τα νέα δεδομένα από τον ΣΚΑΪ (μισθολογικά, εργασιακά αλλά και οι αλλαγές στο ύφος της εκπομπής),η δημοσιογράφος θα βάλει νερό στο κρασί της  και θα την υπηρετήσει  κανάλι του Νέου Φαλήρου όπως θέλει.

Αλλαγές στο ύφος της εκπομπής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tinasmess.gr οι ιθύνοντες της ζήτησαν να βρει κάτι άλλο την τελευταία στιγμή. Μάλιστα εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχει ξεκινήσει η εντατική προετοιμασία αλλά και η αναζήτηση νέων συνεργατών καθώς όπως ήδη γνωρίζετε μέσα από το tinasmess.gr οι παλιοί απολύθηκαν και μόνο κάποιοι θα ανανεώσουν τη σύμβασή τους.

Ωστόσο, θα υπάρξουν και νέα μέλη στην εκπομπή αλλά και νέες στήλες, καθώς μετά από απαίτηση του σταθμού η εκπομπή χάνει κάτι από τον κοινωνικό χαρακτήρα της και γίνεται περισσότερο lifestyle, ένα είδος που επίσης ξέρει καλά η Τατιάνα.

Νέο δίδυμο στην ομάδα της Τατιάνας

Ετσι, παράλληλα με τα εγκλήματα και τις δικαστικές υποθέσεις που περιορίζονται αρκετά, αυτό που απλώνεται είναι το Lifestyle με θέματα και συντεύξεις από τον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ σε μια προσπάθεια να υποστηρικτούν και οι εκπομπές του ΣΚΑΪ, αλλά και τα πρόσωπα που τις υπηρετούν.

Παράλληλα, προστίθεται στην παρέα και ένα ραδιοφωνικό δίδυμο: η Ζωή Δημητρίου μαζί με τον Κώστα Μπουρούση που παρουσιάζουν στο ραδιόφωνο του σταθμού Θέμα 104,6 τα “Fake news” καθημερινά ξεχωρίζοντας για το πικάντικο σχόλιό τους.