Στα τραγούδια λέμε ναι (18/6): Αφιέρωμα στον Θέμη Αδαμαντίδη

 
Στα τραγούδια λέμε ναι (18/6): Αφιέρωμα στον Θέμη Αδαμαντίδη

Ενημερώθηκε: 18/06/21 - 13:55

Το Σάββατο 19 Ιουνίου η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στον μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη.

Τον τραγουδιστή με την «τεράστια» φωνή και το μοναδικό ταλέντο, ο οποίος από το 1980, που άδραξε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ μέχρι σήμερα, βρίσκεται στην Καρδιά μας.

Βρίσκεται όμως και στην καρδιά των φίλων, συναδέλφων και συνεργατών του, οι οποίοι μας μίλησαν με τα πιο εγκωμιαστικά και ζεστά λόγια για το Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο σολίστας του μπουζουκιού, Θανάσης Πολυκανδριώτης, εξέφρασε για μια ακόμη φορά το θαυμασμό του στον τραγουδιστή.

Στην ίδια ατμόσφαιρα και οι συνάδελφοί του Δημήτρης Μπάσης, Χρήστος Μάστορας, o Mιχάλης Κουινέλης (Stavento) και ο Σταμάτης Γονίδης.

Μαζί μας, πολλοί καλλιτέχνες, πλαισίωσαν το Θέμη Αδαμαντίδη με την αγάπη και το ταλέντο τους.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Βασιλική Ντάντα, η Μαρία Καρλάκη, ο Γιάννης Τάσσιος, η Τραϊάνα Ανανία, η Χριστίνα Μηλιού, ο Κυριάκος Κυανός και η Χριστίνα Θεωνά.

Πολύ ζεστό στιγμιότυπο μας χάρισε ο Άγγελος Διονυσίου, ο οποίος τραγούδησε επιτυχίες από την εποχή που οι δύο τους, νέα παιδιά, τραγουδούσαν με το Στράτο και μοιράστηκε μαζί μας και προσωπικές τους ιστορίες.

Στο πλατώ μας επίσης και οι ηθοποιοί, Απόστολος Γκλέτσος, Κατερίνα Νικολοπούλου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Σωτήρης Δούβρης, Μάνος Ζαχαράκος και Ιζαμπέλα Φούλοπ.

Ακόμη, η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η παρουσιάστρια Έλενα Κώνστα.